T tentaroza Hectopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 266 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2022 #1 444 1 444'ü aradım DSL ışığım yanmıyor diye. Evdeki kablo kopmuştu ama tekrar bağlamıştık onu biz. Yetkiliye dal kablosundan olabilir mi dedim, elektrikçiyi arayın dedi. Elektrikçiyi aramam gerekir mi? Dosya Ekleri image.jpg 101,7 KB · Görüntüleme: 66 Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ağustos 2022
444 1 444'ü aradım DSL ışığım yanmıyor diye. Evdeki kablo kopmuştu ama tekrar bağlamıştık onu biz. Yetkiliye dal kablosundan olabilir mi dedim, elektrikçiyi arayın dedi. Elektrikçiyi aramam gerekir mi?
Werlades Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 406 Çözümler 6 Yer Ankara/keçiören Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi 18 Ağustos 2022 #2 Evet aramalısınız. Bu kablolar fiber ise koptuklarında tekrar bağlasanız bile çalışmayabilir.
ReProof Kilopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 1.919 Makaleler 2 Çözümler 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2022 #3 Werlades dedi: Evet aramalısınız. Bu kablolar fiber ise koptuklarında tekrar bağlasanız bile çalışmayabilir. Genişletmek için tıkla... Fiber de DSL ışığı olmuyor. ADSL ve VDSL aboneliklerde olur.
Werlades dedi: Evet aramalısınız. Bu kablolar fiber ise koptuklarında tekrar bağlasanız bile çalışmayabilir. Genişletmek için tıkla... Fiber de DSL ışığı olmuyor. ADSL ve VDSL aboneliklerde olur.
yskaplan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 1.593 Çözümler 12 Yer Türkiye :) 18 Ağustos 2022 #4 Kendiniz düzgün bir şekilde bağlarsanız evet, çalışır. Kabloları birbirine bağlarken hata yapmış olabilirsiniz. Yapamam derseniz elektrikçi çağırabilirsiniz.
Kendiniz düzgün bir şekilde bağlarsanız evet, çalışır. Kabloları birbirine bağlarken hata yapmış olabilirsiniz. Yapamam derseniz elektrikçi çağırabilirsiniz.