DSL isigi yanmiyor

Gorbagor

Centipat
Daha fazla  
1 Aralık 2023 tarihinin sabahinda nedensiz yere dls isigi sondu belki kabloda sıkıntı vardır deyip kabolu degıstırdım DSL kablosunu taktım DSL ısıgı yine yanmiyordu ama bir zamanda sonra DSL ısıgı yavas bir sekilde yanip sönuyordu. Sonra elektrikci cagirdik belki yanlış bir şey yapmisizdir diye elektrikci yapti yaptiktan sonra DSL isigi daha hiç yanmadı. Teknik servisi cok sefer aradik ama eve gelmediler. Sonradan altyapıyla alakali oldugunu ve altyapinin 8 Aralik'ta duzeldigini soyledi ama simdi 9 Aralik ve hala daha DSL isigi yanmiyor. Cok kez adamlari aradik, sikayet olusturduk 8-9 gun oldu hala duzelmedi. Sizce bu duzelmemesinin sebebi neler olabilir? Ben elektrikci bence bir yerde hata yapti diye dusunuyorum veya taktigimiz kablonun calismadigni dusunuyorum. Bunlardan baska neler olabilir? Soyleniyiz gunler gecti hala DSL isigi yanmiyor.

Moderasyon notu: DLS değil, DSL! - Kelimenin anlamı Digital Subscriber Line'dan gelmektedir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eskı bır modemınız varsa DSL kablosunu bastırabıldıgınız kadar bastırın. Modemı değistirmek de bir çözüm. bizim eski TTNET'te de aynı sorun vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…