DSL kablosu koptu

markosben

Hectopat
Makaleler
2
Arkadaşlar oturduğum yerde inşaat var ve DSL kablosu yolun ortasından geçiyor. Mecburen kabloyu kestiler. DSL ışığı tamamen söndü. Her şeyi geçtim Türk Telekom neden saçma sapan kablo çekiyor hiç anlamıyorum. Tüm sokağın interneti kesildi. NetSpeed kullanıyorum şimdi arasam ne zaman gelip düzgün DSL kablosu bağlarlar? Uzun süre internetsiz kalır mıyım? Kablo altyapı kablosu da olabilir tam bilmediğinden DSL dedim. Bayağı kalın kabloydu. Ankastre kutusuna giden kabloydu benim modeme giden değil.

Telekom ekibi Sabah 8.30-17.30 arası hizmet veriyor. Bulunduğunuz bölgenin merkezilik durumuna göre değişir.

Bir aralar bende Türk Telekom kullanıyordum bızım orada da altyapı çalışmaları yapılıyordu bende 5-6 gun veya 3-2 gun arası degısıyordu.

Destek kaydı aç durumu TT'ye bildirsinler arıza süresi çok uzarsa kullanamadığın gün kadar bir sonraki faturadan indirim iste.
Yok onu yapmıyorlar 1 hafta önce 5 gün internet kesilmişti fatura indirimi istedim yok dediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…