DSL kablosu koptu

naunau27

Femtopat
Daha fazla  
12-13 gun once aksamleyin internette takiliyorken internet gitti. Yetkilendirme gerekiyor diye bildirim geldi sonra bastim kablonun dogru bir sekilde oldugundan emin olun falan dedi, sonra gittim DSL kablosu bagliyken cektim kablo jaktan cıktı koptu. Ondan sonra ne yaparim ne yaparim diye dusundum 4-5 saat ugrasip cikan kabloyu kesip ayni yerleri jacka koyup hallediyordum 6-7 gun gunde 4-5 saat boyle ugrasiyordum her zaman cikiordu en ufak bir şeyde cikiordu ardından hiç olmamaya basladi jak gevsemisti 3 4 gun bise yapmadim ardindan azıcık arastirdim kucuk DSL kablosu alip birbirine baglayip yapabilirmisim, ardindan yaptim maviyi yesile beyazi kirmiziya bagladim taktim ama DSL ve internet yanmadi ardindan tersini yaptim. Kirmiziyi maviye beyazi yesile yaptim yine olmadi yapiyorum guzel bagliyorum ama olmior ne olmus olabilir ne yapmam lazim acıl yardımcı olur musunuz?

Dosya Ekleri

• IMG_20231003_191948.jpg
    102,4 KB · Görüntüleme: 127

Muhtemelen bağlama sitilinde yanlışlık var ve temazsızlık yapıyor. İki kabloyu birbirine paralel tutup, pense yardımı ile kablo uçlarını birbiri etrafında sıkı sıkıya döndür ve kablolara doğru geri kıvır. Muhtemelen işe yarayacaktır.

Bunu gönderdikten 2 3 gün sonra yaptım meğerse mahalledeki elektrik kablolarını çalmışlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…