DSL kablosu olmadan internete bağlanılır mı?

ne0nS

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler TurkNet'e geçmeyi düşünüyorum. DSL kablosu takılmadan kullanabileceğim modem var mı yoksa illa o kabloyu takmak lazım mı?

Hocam nasıl bir şey istiyorsun tam olarak anliyamadim ama evinde adsl/vdsl var ise modeme internet sinyali taşımak için mecburen gerekli ama genişletici istiyorum dersen sadece ana modeme gerekir.

Tam anlatamadım pardon bizim burada internet kesintisi oluyor ve bu DSL kablosu yüzünden kaynaklı diyorlar böyle Wi-Fi gibi çalışacak modem var mı varsa da yine kesinti yasar miyim evimiz bu arada VDSL ve ADSL destikliyor.

Tam anlatamadım pardon bizim burada internet kesintisi oluyor ve bu DSL kablosu yüzünden kaynaklı diyorlar böyle Wi-Fi gibi çalışacak modem var mı varsa da yine kesinti yasar miyim evimiz bu arada VDSL ve ADSL destikliyor.
Türk Telekom Magnet veya Turkcell superonline var. Telefon şebesi üzerinden çalışır. TurkNet'in böyle bir hizmeti mevcut değil.

Hocam tanışınabilir internet olarak Turkcell superbox var ancak fiyatı biraz yüksek evinizde turkcell çekiyor ise işini görecektir

İnternet kesintisi mahallesi/sokak bazindami sizin evdemi

Hocam tanışınabilir internet olarak Turkcell Superbox var ancak fiyatı biraz yüksek evinizde Turkcell çekiyor ise işini görecektir.

İnternet kesintisi mahallesi/sokak bazindami sizin evdemi.

Mahalle/sokak

Turkcell pahalı ondan pek istemiyorum.

Türk Telekom magnet veya Turkcell Superonline var. Telefon şebesi üzerinden çalışır. TurkNet'in böyle bir hizmeti mevcut değil.

2 side pahalı yani internetten alsam Wi-Fi gibi çalışan modem ismini tam bilmiyorum TurkNet kullanamaz miyim?

Son düzenleme:
2 side pahalı yani internetten alsam Wi-Fi gibi çalışan modem ismini tam bilmiyorum TurkNet kullanamaz miyim?
Hocam TurkNet'in hizmetleri VAE üzerinden ADSL, VDSL, FİBER, YAPA DSL ve TurkNet Gigafiber. (ekstra olarak kurumsala metro ethernet sayılabilir belki). En stabil bağlantıyı kabloluyla sağlayabilirsiniz. DSL'den çekinmenize gerek yok.

Hocam TurkNet'in hizmetleri VAE üzerinden ADSL, VDSL, fiber, yapa DSL ve TurkNet GigaFiber. (ekstra olarak kurumsala metro Ethernet sayılabilir belki). En stabil bağlantıyı kabloluyla sağlayabilirsiniz. DSL'den çekinmenize gerek yok.

Peki TurkNet de kurulum yaparken modem veriyorlar mı yoksa satın almak mi lazım.

Aga sen ne anlatıyon ya?

Kısaca anlatmaya çalıştığım şey burada altyapı sorunu oluyor Superbox gibi modem alırsam yine de kesinti yasar miyim?

hocam ben birkaç yıl superbox 20mbps hızında kotasız kullandım (o dönem 159 tl idi) hiç sıkıntı yaşamadım. ama paketler şu an çok pahalı. bölgenizde turkcell in çekim gücü iyiyse sorun olmuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı