Hocam nasıl bir şey istiyorsun tam olarak anliyamadim ama evinde adsl/vdsl var ise modeme internet sinyali taşımak için mecburen gerekli ama genişletici istiyorum dersen sadece ana modeme gerekir.
Türk Telekom Magnet veya Turkcell superonline var. Telefon şebesi üzerinden çalışır. TurkNet'in böyle bir hizmeti mevcut değil.Tam anlatamadım pardon bizim burada internet kesintisi oluyor ve bu DSL kablosu yüzünden kaynaklı diyorlar böyle Wi-Fi gibi çalışacak modem var mı varsa da yine kesinti yasar miyim evimiz bu arada VDSL ve ADSL destikliyor.
Tam anlatamadım pardon bizim burada internet kesintisi oluyor ve bu DSL kablosu yüzünden kaynaklı diyorlar böyle Wi-Fi gibi çalışacak modem var mı varsa da yine kesinti yasar miyim evimiz bu arada VDSL ve ADSL destikliyor.
Hocam tanışınabilir internet olarak Turkcell Superbox var ancak fiyatı biraz yüksek evinizde Turkcell çekiyor ise işini görecektir.
İnternet kesintisi mahallesi/sokak bazindami sizin evdemi.
Türk Telekom magnet veya Turkcell Superonline var. Telefon şebesi üzerinden çalışır. TurkNet'in böyle bir hizmeti mevcut değil.
aga sen ne anlatıyon ya?Mahalle/sokak
Turkcell pahalı ondan pek istemiyorum.
2 side pahalı yani internetten alsam Wi-Fi gibi çalışan modem ismini tam bilmiyorum TurkNet kullanamaz miyim?
Hocam TurkNet'in hizmetleri VAE üzerinden ADSL, VDSL, FİBER, YAPA DSL ve TurkNet Gigafiber. (ekstra olarak kurumsala metro ethernet sayılabilir belki). En stabil bağlantıyı kabloluyla sağlayabilirsiniz. DSL'den çekinmenize gerek yok.2 side pahalı yani internetten alsam Wi-Fi gibi çalışan modem ismini tam bilmiyorum TurkNet kullanamaz miyim?
Hocam TurkNet'in hizmetleri VAE üzerinden ADSL, VDSL, fiber, yapa DSL ve TurkNet GigaFiber. (ekstra olarak kurumsala metro Ethernet sayılabilir belki). En stabil bağlantıyı kabloluyla sağlayabilirsiniz. DSL'den çekinmenize gerek yok.
Aga sen ne anlatıyon ya?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.