Recep Özel Hectopat Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2020 #1 Sorum bu. Belki yanlış demişimdir ama interneti çalıştırmak için gereken gri kabloyu diyorum.
T TeknoFix29 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 2.902 Makaleler 1 Çözümler 11 3 Kasım 2020 #2 Çoğaltmaktan kastınız nedir? Tek kablo ile 2 internet kullanmak gibi mi? Yoksa aynı kablodan 2 ayrı internet hattı geçirmek gibi mi?
Çoğaltmaktan kastınız nedir? Tek kablo ile 2 internet kullanmak gibi mi? Yoksa aynı kablodan 2 ayrı internet hattı geçirmek gibi mi?
YILSUK11 Megapat Katılım 26 Temmuz 2016 Mesajlar 879 Makaleler 1 Çözümler 3 3 Kasım 2020 #3 Recep Özel dedi: Sorum bu. Belki yanlış demişimdir ama interneti çalıştırmak için gereken gri kabloyu diyorum. Genişletmek için tıkla... Ve de sürücüler, yazılımlar güncel mi ?
Recep Özel dedi: Sorum bu. Belki yanlış demişimdir ama interneti çalıştırmak için gereken gri kabloyu diyorum. Genişletmek için tıkla... Ve de sürücüler, yazılımlar güncel mi ?
Efe10 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 4.146 Makaleler 2 Çözümler 40 Yer Salihli/Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2020 #4 @YILSUK11 Hangi sürücüler, yazılımlar? Yanlış konuya mı yazdınız?
Recep Özel Hectopat Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2020 #5 TeknoFix29 dedi: Çoğaltmaktan kastınız nedir? Tek kablo ile 2 internet kullanmak gibi mi? Yoksa aynı kablodan 2 ayrı internet hattı geçirmek gibi mi? Genişletmek için tıkla... Evet.
TeknoFix29 dedi: Çoğaltmaktan kastınız nedir? Tek kablo ile 2 internet kullanmak gibi mi? Yoksa aynı kablodan 2 ayrı internet hattı geçirmek gibi mi? Genişletmek için tıkla... Evet.
T TeknoFix29 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 2.902 Makaleler 1 Çözümler 11 3 Kasım 2020 #6 Recep Özel dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Hangisini yapmak istiyorsunuz anlamadım?
Nounie Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 2.351 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2020 #7 Sanırım tek telefon prizini iki modemde kullanmak istiyor.
Recep Özel Hectopat Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2020 #8 Nounie dedi: Sanırım tek telefon prizini iki modemde kullanmak istiyor. Genişletmek için tıkla... Evet diyelimki A ve B firmalarindan internet aldim ikisini ayni DSL portuyla çoğaltarak kullanmak istiyorum.
Nounie dedi: Sanırım tek telefon prizini iki modemde kullanmak istiyor. Genişletmek için tıkla... Evet diyelimki A ve B firmalarindan internet aldim ikisini ayni DSL portuyla çoğaltarak kullanmak istiyorum.
T TeknoFix29 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 2.902 Makaleler 1 Çözümler 11 3 Kasım 2020 #9 Recep Özel dedi: Evet diyelimki A ve B firmalarindan internet aldim ikisini ayni DSL portuyla çoğaltarak kullanmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır kullanamazsınız. Aslında bir kablodan iki hat geçirilebilir ama şirketler bir daireye bir abonelik verirler.
Recep Özel dedi: Evet diyelimki A ve B firmalarindan internet aldim ikisini ayni DSL portuyla çoğaltarak kullanmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır kullanamazsınız. Aslında bir kablodan iki hat geçirilebilir ama şirketler bir daireye bir abonelik verirler.
Nounie Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 2.351 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2020 #10 Recep Özel dedi: Evet diyelimki A ve B firmalarindan internet aldim ikisini ayni DSL portuyla çoğaltarak kullanmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Olmaz %99. Hatta %100.
Recep Özel dedi: Evet diyelimki A ve B firmalarindan internet aldim ikisini ayni DSL portuyla çoğaltarak kullanmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Olmaz %99. Hatta %100.