Recep Özel Hectopat Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2020 #11 Teşekkür ederim sağolun.
ozgurdunya Hectopat Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 14 Çözümler 1 3 Kasım 2020 #12 Nounie dedi: Olmaz %99. Hatta %100. Genişletmek için tıkla... Her firma farklı kullanıcı adı ve şifresi verir. Bağlanmak için hem hattı söküp takmak hem her seferinde kullanıcı adını ve şifreyi değiştirmek gerekir. Anlamsız bir çaba olur.
Nounie dedi: Olmaz %99. Hatta %100. Genişletmek için tıkla... Her firma farklı kullanıcı adı ve şifresi verir. Bağlanmak için hem hattı söküp takmak hem her seferinde kullanıcı adını ve şifreyi değiştirmek gerekir. Anlamsız bir çaba olur.
YILSUK11 Megapat Katılım 26 Temmuz 2016 Mesajlar 879 Makaleler 1 Çözümler 3 4 Kasım 2020 #13 Efe10 dedi: @YILSUK11 Hangi sürücüler, yazılımlar? Yanlış konuya mı yazdınız? Genişletmek için tıkla... Çok ilginç, şuan beynim yandı (adflkajdlkfaldkf). Her nasıl olduysa yanlış konuya yazdım herkesten özür diliyorum.
Efe10 dedi: @YILSUK11 Hangi sürücüler, yazılımlar? Yanlış konuya mı yazdınız? Genişletmek için tıkla... Çok ilginç, şuan beynim yandı (adflkajdlkfaldkf). Her nasıl olduysa yanlış konuya yazdım herkesten özür diliyorum.