Bilgisayar ile internete bağlanınca (Wi-Fi, Ethernet fark etmeksizin) DSL ve internet ışığı gidiyor. Modemi başka bir odaya takıp denedim, sonuç aynı. Arıza kaydı oluşturdum ama geri dönüş yok. Ne yapmalıyım? Ayrıca internet hızım da 80 Mbps'den 30-50 arasına düşmüş durumda.
Türk Telekom hattını bu tarz firmalara kiralayarak limitli kullanıcı sayısı ve bant genişliği tanımlamakta. Eğer firmanız kotasını doldurduysa ya da kullanıcı sayısı azsa bant genişliğini düşürerek kirayı ucuzlatmıştır.
Türk Telekom ile çalışabilir ya da bağımsız TurkNet yapa altyapısını kullanabilirsin. SNR değerlerin çok düşük ISS değiştirmeye bak.
Bildiğim kadarıyla mahallede tek Millenicom kullanan benim. Ayrıca Millenicom'un sitesine girip test yaptığımda "arıza mevcuttur, arıza kaydı oluşturuldu" gibisinden bir şey söylüyor. Beklemeli miyim? 2 haftadır böyle. Ayrıca TurkNet bana 16 Mbps veriyor dalga geçer gibi.
Bildiğim kadarıyla mahallede tek Millenicom kullanan benim. Ayrıca Millenicom'un sitesine girip test yaptığımda "Arıza mevcuttur, arıza kaydı oluşturuldu" gibisinden bir şey söylüyor. Beklemeli miyim? 2 haftadır böyle.