DSL ve internet ışığı yanmasına rağmen internet yok

Türk Telekom'dan PPPoE kullanıcı adı şifreni alıp modem kurulumu yaptın mı?

Türk Telekom'un modemiyse modem resetlensende sıkıntı olmaması lazım. Sanırım farklı sağlayıcıdasın ya da modem Türk Telekom logosu olmayan bir modem.

Türk Telekom'un modemiyse modem resetlensende sıkıntı olmaması lazım. Sanırım farklı sağlayıcıdasın ya da modem Türk Telekom logosu olmayan bir modem.

Online işlemlerde varsa bakabilirsin. Yoksa müşteri hizmetlerini arayıp öğrenebilirsin.

TTNET'i aradım sesli asistanla yönlendirildim bana kurulum için gerekli şifre ve ismi verdi. Modem ilk gelinen modem değil iş yerindeki üstünde Türk Telekom yazan modem eski modemle aynı tasarımda 1-2 yıldır o takılı eski modemin üstünde TTNET yazıyor verilen şifre ve isim eski modem için mi geçerli yoksa yeni modem için mi geçerli eski modem interneti çok yavaş verdiği için yerine iş yerindekini getirdim. Bu ismi ve şifreyi nereye girmeliyim?

Online işlemlerde varsa bakabilirsin. Yoksa müşteri hizmetlerini arayıp öğrenebilirsin.

Kurulumu yapmayı sonunda başardım modeme gittiğimde DSL ışığı sabit yanıyor fakat internet ışığı 10 saniyede 1 yanıp geri hemen sönüyor ve internet yok.

Son düzenleme:

Kurulum kısmını atar mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…