O Omer Ç Decapat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 297 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2024 #31 Einstein dedi: Kurulum kısmını atar mısın? Genişletmek için tıkla... Cracker18 dedi: Türk Telekom'un modemiyse modem resetlensende sıkıntı olmaması lazım. Sanırım farklı sağlayıcıdasın ya da modem Türk Telekom logosu olmayan bir modem. Genişletmek için tıkla... Yardım etmeye çalıştığınız için teşekkür ederim uygulamada yanlış kullanıcı adı ve şifre verdiler geri başka kullanıcı adı ve şifre verdiler ve kurulumu yaptım şimdi interneti kullanabiliyorum.
Einstein dedi: Kurulum kısmını atar mısın? Genişletmek için tıkla... Cracker18 dedi: Türk Telekom'un modemiyse modem resetlensende sıkıntı olmaması lazım. Sanırım farklı sağlayıcıdasın ya da modem Türk Telekom logosu olmayan bir modem. Genişletmek için tıkla... Yardım etmeye çalıştığınız için teşekkür ederim uygulamada yanlış kullanıcı adı ve şifre verdiler geri başka kullanıcı adı ve şifre verdiler ve kurulumu yaptım şimdi interneti kullanabiliyorum.