DSL zayıflama nasıl düzeltilir?

1TurkAdami

Kilopat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
resim_2021-03-29_195325.png

Arkadaşlar hat değerlerim bu nasıl bu zayıflamayı minimuma indiririm?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorunun kaynağını bulmanız lazım. Hat zayıflaması yüksek diye arıza kaydı açın. Çözüme kavuşmazsa modemi kısa kabloyla ankastreye bağlayıp değerleri tekrar ölçün.

Alternatif olarka elit ekip bu işlemi ücret karşılığında yapıyor. Fiyat için MH'ye sorabilirsiniz.

Yanlış bilmiyorsam servis sağlayıcınızı aramanız lazım.

Sorunun kaynağını bulmanız lazım. Hat zayıflaması yüksek diye arıza kaydı açın. Çözüme kavuşmazsa modemi kısa kabloyla ankastreye bağlayıp değerleri tekrar ölçün.

Alternatif olarka elit ekip bu işlemi ücret karşılığında yapıyor. Fiyat için Mh'ye sorabilirsiniz.

Arkadaşlar dönüşleriniz için teşekkür ederim yarın müşteri hizmetlerini arayıp soracağım iyi günler dilerim.

Alternatif olarka elit ekip bu işlemi ücret karşılığında yapıyor. Fiyat için Mh'ye sorabilirsiniz.

Kendilerini bugun aradim ve elektrikci cagirmami söylediler kendisi ile konuştum kabloya falan bakacak fakat benim aklimda bir soru kaldi kabloyu degistirmek ister isem internetsiz kalabilir miyim?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı