DSLR kamera önerisi

n0ktadam

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar, daha öncesinde kullanmış olduğum Canon 600D makinemi sattığım için daha Professional bir makine almayı düşünüyorum. Bütçem 4.000 TL'ye kadar var. Sizlerin önerilerini almak isterim. Hangi makineyi, hangi lens ile almam lazım? Genellikle araç fotografları ve kişisel çekimler yapıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
600'den daha proffesional bir makineye geçmek için, çift haneli serilere bakmak lazım. 70D/77D/80D gibi makineler, bu geçişe değecektir. Ancak fiyatları ikinci elde bile pahalı. Elinizde lens varsa 70D ya da 77D bakabilirsiniz, ki 77D gerçekten uzun ömürlü bir alternatif olacaktır.

Bunun dışında, yine ikinci elde 800D bakılabilir. Sıfırda 250D'ye de bakabilirsiniz.

77D Duymamıştım hiç araştırmaya başlıyorum body olarak güncel piyasa fiyatları neler acaba bilginiz var mı?

600'den daha proffesional bir makineye geçmek için, çift haneli serilere bakmak lazım. 70D/77D/80D gibi makineler, bu geçişe değecektir. Ancak fiyatları ikinci elde bile pahalı. Elinizde lens varsa 70D ya da 77D bakabilirsiniz, ki 77D gerçekten uzun ömürlü bir alternatif olacaktır.

Bunun dışında, yine ikinci elde 800D bakılabilir. Sıfırda 250D'ye de bakabilirsiniz.

Hocam sizden ufak bir şey rica edebilir miyim?
Acaba özet şeklinde bir 250D ile 77D kıyaslaması yapabilir misiniz?
Bir süredir almaya niyetliyim bir türlü kısmet olmadı arasında kaldığım modellerden bunlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı