DSLR kamera önerisi

raygor1

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar başlangıç için bir kamera alacağım. Doğa çekimleri vs. yapacağım. Arada bir de belki video çekerim. Canon 650D - Canon 4000D -olympus om-DE-M10 mark III. Bu üç kamera arasından hangisini önerirsiniz veya sizin önerebileceğiniz bir makine var mıdır? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Canon 650d ve Canon 4000d gayet iyi bir başlangıçtır .
isterseniz benimle iletişime geçin biz bu işlerle uğraşıyor satış yapıyoruz telefonu numarası verebilirim.

Fotoğraf makinesi aynasız olmayacaksa aynalı modellerin girişi veya üst seviyesi arasında amatörlük açısından hiçbir fark yok diyebiliriz. Bununla ilgili çok denemeler yapıldı Youtube'de var.
10 yıl önce çıkan model ile en güncel versiyon ile aynı pozlar çekilebiliyor. Maharet tamamen gözde ve kompozisyonda.

35 veya 50mm sabit lens alın düşük diyaframlı. Yongnuo lensleri tavsiye ederim fiyat/performans lenslerdir.

Olympus OMDE M10 Mark III, kesinlikle. Alternatif olarak, Fujifilm'e de bakabilirsin.

Canon 4000D dediğin makine, bizim gibi ekonomileri batmış ülkeler için adi plastikten ürettikleri, işe yaramaz bir makine.
Adil ve mantıklı bir yorum...
Benim ilk düşüncem fazla para vermeye gerek yok düşüncesiydi.

Edit:

Olympus OMDE M10 Mark III, kesinlikle. Alternatif olarak, Fujifilm'e de bakabilirsin.

Canon 4000D dediğin makine, bizim gibi ekonomileri batmış ülkeler için adi plastikten ürettikleri, işe yaramaz bir makine.
Olympus yani dediğiniz cihaz için ucuz düşük diyaframlı lens öneriniz var mıdır? Arkadaş bir lens önermiş ancak makineye uyumlu mudur değil midir bilmiyorum. Bu konuda da yardım edebilirseniz sevinirim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı