Spotter Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 3.112 Makaleler 10 Çözümler 13 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek fotografcı 5 Kasım 2019 #1 Arkadaşlar merhaba. Ulaşım fotografcılığı yapıyorum. Bana ekipman önerir misiniz? Elimde olanlar; Lens kapağı Parasoley Tripod Mikrofon UV filtre Denklaşör kumanda Temizlik seti Güncelleme: 75-300 III lend alındı. Son düzenleme: 5 Kasım 2019
Arkadaşlar merhaba. Ulaşım fotografcılığı yapıyorum. Bana ekipman önerir misiniz? Elimde olanlar; Lens kapağı Parasoley Tripod Mikrofon UV filtre Denklaşör kumanda Temizlik seti Güncelleme: 75-300 III lend alındı.
OtoburPirana Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ekim 2018 Mesajlar 2.883 Makaleler 2 Çözümler 21 5 Kasım 2019 #2 Fotoğraf konusunda ekipman önerisi bitmez. Siz ne tür fotoğraflar çekiyor iseniz ona göre ekipman bakmalısınız. Çekim ortamı çekim süresi hareket mesafesi gibi bir çok değişken var fotoğrafçılıkta.
Fotoğraf konusunda ekipman önerisi bitmez. Siz ne tür fotoğraflar çekiyor iseniz ona göre ekipman bakmalısınız. Çekim ortamı çekim süresi hareket mesafesi gibi bir çok değişken var fotoğrafçılıkta.
ornitorenx Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ocak 2016 Mesajlar 1.040 Çözümler 3 5 Kasım 2019 #3 Detay belirtmemişsiniz, ortada bütçe bile yok. Bir de 5 saatte karar verip satın almışsınız.
Spotter Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 3.112 Makaleler 10 Çözümler 13 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek fotografcı 10 Kasım 2019 #4 ornitorenx dedi: Detay belirtmemişsiniz, ortada bütçe bile yok. Bir de 5 saatte karar verip satın almışsınız. Genişletmek için tıkla... Konu eski. Güncelleme yaptığım için öyle gözüküyor.
ornitorenx dedi: Detay belirtmemişsiniz, ortada bütçe bile yok. Bir de 5 saatte karar verip satın almışsınız. Genişletmek için tıkla... Konu eski. Güncelleme yaptığım için öyle gözüküyor.