DSmartNet nasıldır?

Makaleler
8
Yer
Dünya
Herkese merhabalar, belki hatırlarsınız geçen de TurkNet ile ilgili konu açmıştım. Bugün ailemi TurkNet'e nasıl ikna edeceğimi düşünürken DSmart'tan aradılar. Taahhüt zamanının yaklaştığını, bize özel bir teklifleri olduğunu belirttiler ve kabul edersek 24 ay taahhütle ayda 57 liraya VDSL2 modem dahil AKK'siz 24MBPS internet verebileceklerini söylediler, biz de düşünmek için mühlet istedik. Şimdi sorularım şunlar, DSmart iyi midir (Türk Telekom altyapısı kullanıyor, bizim ev 50 MBPS fiber destekliyor) ve tarife iyi mi? Şu an Türk Telekom'da olduğumuz için bize 24 MBPS 35 GB AKK'yi 72 liraya veriyorlar, TurkNet 65 lira ve AKK'siz, bizdeki hızı 35MBPS, bir de açık olmak gerekirse şu an 60 lira ödüyoruz ve babam üstüne çıkmaya pek niyetli değil, bu yüzden TurkNet'e biraz soğuk bakıyor, ancak buradan gelecek yoruma göre hareket etmeyi düşünüyoruz. Değerli yorumlarınızı bekliyoruz. Şimdiden teşekkürler.

Benim bildiğim kadarıyla DSmart, TTnet altyapısını kullanıyor. TTnet altyapısı ne kadar iyi bilmem. Ben olsam kullanmazdım. E bir de interneti siz kullanıyorsunuz efendim. Sizin memnun olup olmadığınız önemli. Ben olsam TürkNet'e geçerdim.

Dsmart firmasından uzak dur kardeşim çok sorunlu bir firma. Seni aradıkları numaranın resmi numaraları olduğundan emin misin? Beni de günde 5 defa arıyorlar ve hepsi 0850 ile başlayan dolandırıcı taşeron firmaları. Çevremden bir kaç kişiyi öyle kandırdılar hem yüklü taahhüt ödemek zorunda kaldılar hemde 2 Mbps civarı rezil internet hızlarıyla başbaşa kaldılar. Sana tavsiyem Türknet ve Netspeed.

DSmart net önermem televizyon konusunda memnunum ama internetleri hiç önerilmiyor önerirsem kesinlikle türknet veya fiber altyapı varsa süperonile.

Biz de D-Smart kullanıyoruz yaklaşık 3-4 yıldır. Bundan önceki 1 yıl artık illallah gelmişti. 16Mbps 100Gb internet + Televizyon ( hangi paket bilmiyorum ) toplam 72 liraya sahip oluyorduk ama internet gerçekten yavaştı.

Artık ben de babamı Uydunet için ikna etmeye çalıştım sonra yine D-Smart bizi aradı ve aynı paketin 24Mbps olan halini 72 liraya verelim dedi. Kabul ettik. Geldiler modem değişti ertesi gün aktif olur dediler.

Bekliyoruz bekliyoruz yok. Gelmiyor. Sınava çalışmam lazım internet yok, deli olduk. Tekrar aradık arıza kaydı vs. geldiler. Hat sorunu varmış. Apartman biraz eski kablolar da eskimişti haliyle.
Yeni hat çekildi aşağı sigortaların oraya yeni port bağlandı falan modeme bağladık. İnternet yine yok.

Akşam saat 11 servis hala evde. Aradık müşteri hizmetlerini aktif edin modemi dedik. Olmadı. Sekreter diyo arıza kaydı oluşturalım. Yav zaten servis evde neden tekrar arıza kaydı oluştuuyoruz. Servis elemanları da deli oldu. Sonra gittiler akşam geç oldu. Ben bir kurcalıyım dedim. Tekrar kurulum yaptım falan ve evet internet gelmişti. Şans eseri servis elemanlarının yapamadığını yapmıştım.

Hemen test ettim ve aman tanrım 24Mbps tam olarak geliyordu. Yeni hat çekildiği için jilet olmuştu tam olarak.

Ara sıra 29Mbps görüyor diyebilirim. Ayrıca 16Mbps kullanırken modem değişikti hem de hat eskiydi o yüzden tam olarak alamıyor olabilirdik.

Şuan gerçekten çoook memnunum D-Smart tan ama bulunduğunuz yerin altyapısı da önemli. Eğer Türk Telekom güzel bir altyapı kurduysa kaliteli hizmet alırsınız. Hattınızın yeni olmasına dikkat edin yeter.

Yaklaşık 3 senedir D-Smart Net ve Uydu kullanıyoruz. 2 Uydu 1 İnternet aylık 120 lira ödüyoruz. Bu 3 sene içinde hiç bir sorun yaşamadım çok memnunum tabi alt yapı önemi burada devreye giriyor aradığım an müşteri hizmetlerine bağlanabiliyorum sonu 0000 olan numara onlara ait bilmeyen varsa genel olarak dolandırıcı çok aman dikkat edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…