DSR çözünürlükleri gözükmüyor

Lintos

Gigapat
Sosyal Tayfı
Makaleler
25
Yer
Colorado, Colorado Springs
Arkadaşlar LoL adlı oyunda GeForce Experince'den DSR çözünrlüğü olarak 4K'ya çekiyorum fakat oyuna girince bir bakıyorum çözünürlüğü dümdüz bir şekilde DSR'sız kendi kendine 2K'ya çekiyor. Bu sorunun çözümü nedir? Canımı sıktı açıkçası.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her oyun DSR destekleyecek diye bir kaide yok.

Ama çözümü var. DSR aynı zamanda masaüstü çözünürlüğüne de çözünürlük ekler. Masaüstünüzü 4K yaparsanız oyunda da 2160p görebilirsiniz. Apex Legends'ta bu şekilde 4K oynadım.

Masaüstümü nasıl 4K yapabilirim? 1080p en fazla monitörüm masaüstüne nasıl DSR uygulayabilirim? Ayrıca arkadaşıma DSR yaptırdığımda LoL'de gayet iyi oldu.

Masaüstümü nasıl 4K yapabilirim? 1080p en fazla monitörüm masaüstüne nasıl DSR uygulayabilirim? Ayrıca arkadaşıma DSR yaptırdığımda LoL'de gayet iyi oldu.
Masaüstü çözünürlük ayarlarında 2160p olmalı... Eğer yoksa DSR'yi açamamışsınız demektir.

Sağ alttan Uygula'ya tıklamanız gerekiyor. Onu yapıyor musunuz?
Tabii ki fakat çözünürlüğe baktığımda şöyle bir şey diyor
Maksimum şuan 1600p var.

Tüm tikler açık durumda.
Tabii ki fakat çözünürlüğe baktığımda şöyle bir şey diyor

Maksimum şuan 1600p var.

Tüm kutucuklar tikli durumda şuan.

Son düzenleme:
Enteresan bir durum. Sorunun ne olduğunu tam olarak çözemedim, daha bilgili arkadaşlara devir ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…