Lintos Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 3.959 Makaleler 25 Çözümler 102 Yer Colorado, Colorado Springs 23 Mart 2019 #1 Arkadaşlar LoL adlı oyunda GeForce Experince'den DSR çözünrlüğü olarak 4K'ya çekiyorum fakat oyuna girince bir bakıyorum çözünürlüğü dümdüz bir şekilde DSR'sız kendi kendine 2K'ya çekiyor. Bu sorunun çözümü nedir? Canımı sıktı açıkçası. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mart 2019
Arkadaşlar LoL adlı oyunda GeForce Experince'den DSR çözünrlüğü olarak 4K'ya çekiyorum fakat oyuna girince bir bakıyorum çözünürlüğü dümdüz bir şekilde DSR'sız kendi kendine 2K'ya çekiyor. Bu sorunun çözümü nedir? Canımı sıktı açıkçası.
Sercan1096 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 5.683 Makaleler 2 Çözümler 30 Yer Bursa 23 Mart 2019 #11 PC, monitöre hangi kablo ile bağlı? Artı 0 Eksi
KS KS Lintos Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 3.959 Makaleler 25 Çözümler 102 Yer Colorado, Colorado Springs 23 Mart 2019 #12 Sercan1096 dedi: PC, monitöre hangi kablo ile bağlı? Genişletmek için tıkla... DVİ to VGA Artı 0 Eksi
Sercan1096 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 5.683 Makaleler 2 Çözümler 30 Yer Bursa 23 Mart 2019 #13 Sorun büyük ihtimal VGA'dan kaynaklanıyor. VGA'nın limitlerine takılıyor olabilirsiniz çözünürlük konusunda. Bilgisayarı HDMI veya DVI portu olan bir ekrana takarsanız, DSR ile 4K çözünürlüğü elde edebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Sorun büyük ihtimal VGA'dan kaynaklanıyor. VGA'nın limitlerine takılıyor olabilirsiniz çözünürlük konusunda. Bilgisayarı HDMI veya DVI portu olan bir ekrana takarsanız, DSR ile 4K çözünürlüğü elde edebilirsiniz.
KS KS Lintos Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 3.959 Makaleler 25 Çözümler 102 Yer Colorado, Colorado Springs 23 Mart 2019 #14 Sercan1096 dedi: Sorun büyük ihtimal VGA'dan kaynaklanıyor. VGA'nın limitlerine takılıyor olabilirsiniz çözünürlük konusunda. Bilgisayarı HDMI veya DVI portu olan bir ekrana takarsanız, DSR ile 4K çözünürlüğü elde edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Experince'den 4K'ya çekiyorum fakat kendisi normal olan 2K'ya çekiyor bana pek alakalı gelmedi dediğinizle Artı 0 Eksi
Sercan1096 dedi: Sorun büyük ihtimal VGA'dan kaynaklanıyor. VGA'nın limitlerine takılıyor olabilirsiniz çözünürlük konusunda. Bilgisayarı HDMI veya DVI portu olan bir ekrana takarsanız, DSR ile 4K çözünürlüğü elde edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Experince'den 4K'ya çekiyorum fakat kendisi normal olan 2K'ya çekiyor bana pek alakalı gelmedi dediğinizle