DSR ile 4K oyun oynamak

colapcys

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Ben Msi veya Asus GTX 980 ile bir bilgisayar topluyorum ve oyunlarımı 4K oynamak istiyorum. Ancak 4k monitörler bütçemi baya aşıyorlar. Eğer 1080P bir monitör alırsam DSR ile 4k çözünürlüğe ulaşabilir miyim?

1080P'de DSR kullanıp 4K çözünürlüğü aktif edebilirsiniz. Ama 4K'nın nimetlerinden tam anlamıyla faydalanamazsınız. Bu size daha çok aşırı kaliteli köşe yumuşatma gibi gelebilir. Fakat her halukarda 1080P'den daha canlı görüntü alırsınız. Gözlemime göre büyük ekran 1080P monitörlerde DSR daha güzel gözüküyor. 104 ekran gibi. Çünkü daha büyük ekran ve aynı çözünürlük. Köşe yumuşatma bu monitör/TV'lerde daha çok kalite ve gerçekçilik sunuyor.

Ne yazık ki ulaşamazsın. Sistem o şekilde render eder ancak monitörüne uyarlanacağı için görüntünün en fazla kırılmaları azaltacaktır. (Birnevi AA)

Ayrıca tek bir GTX 980 4K'da çoğu güncel oyun için sıkıtıntılı olacaktır. Örnek;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı