3 352035 Hectopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 655 Çözümler 2 13 Aralık 2020 #11 DSR açıkken Fortnite'da ayarları ultraya aldığım zaman böyle görünüyor. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (158).png 741,6 KB · Görüntüleme: 144
Anil Alkan Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 830 Çözümler 1 13 Aralık 2020 #12 Oğuzhan Cengiz. dedi: DSR açıkken Fortnite'da ayarları ultraya aldığım zaman böyle görünüyor. Genişletmek için tıkla... Güzel gözüküyormuş.
Oğuzhan Cengiz. dedi: DSR açıkken Fortnite'da ayarları ultraya aldığım zaman böyle görünüyor. Genişletmek için tıkla... Güzel gözüküyormuş.
3 352035 Hectopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 655 Çözümler 2 13 Aralık 2020 #13 Anil Alkan dedi: Güzel gözüküyormuş. Genişletmek için tıkla... Bacaklarındaki yazılara kadar gösteriyor ama DSR kapalıyken ultraya alınca böyle göstermiyor kesinlikle.
Anil Alkan dedi: Güzel gözüküyormuş. Genişletmek için tıkla... Bacaklarındaki yazılara kadar gösteriyor ama DSR kapalıyken ultraya alınca böyle göstermiyor kesinlikle.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.253 Makaleler 42 Çözümler 274 13 Aralık 2020 #14 Çözünürlük yükseldiği için detaylar artıyor tabii...
Anil Alkan Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 830 Çözümler 1 13 Aralık 2020 #15 Oğuzhan Cengiz. dedi: DSR açıkken Fortnite'da ayarları ultraya aldığım zaman böyle görünüyor. Genişletmek için tıkla... 1440P'mi yaptın? Oğuzhan Cengiz. dedi: Bacaklarındaki yazılara kadar gösteriyor ama DSR kapalıyken ultraya alınca böyle göstermiyor kesinlikle. Genişletmek için tıkla...
Oğuzhan Cengiz. dedi: DSR açıkken Fortnite'da ayarları ultraya aldığım zaman böyle görünüyor. Genişletmek için tıkla... 1440P'mi yaptın? Oğuzhan Cengiz. dedi: Bacaklarındaki yazılara kadar gösteriyor ama DSR kapalıyken ultraya alınca böyle göstermiyor kesinlikle. Genişletmek için tıkla...
3 352035 Hectopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 655 Çözümler 2 13 Aralık 2020 #16 Anil Alkan dedi: 1440P'mi yaptın? Genişletmek için tıkla... Hayır 1080P ve DSR açıkken 4K seçeneği ve Ray Tracing özelliği geldi bana.
Anil Alkan dedi: 1440P'mi yaptın? Genişletmek için tıkla... Hayır 1080P ve DSR açıkken 4K seçeneği ve Ray Tracing özelliği geldi bana.
Anil Alkan Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 830 Çözümler 1 13 Aralık 2020 #17 Oğuzhan Cengiz. dedi: Hayır 1080P ve DSR açıkken 4K seçeneği ve Ray Tracing özelliği geldi bana. Genişletmek için tıkla... DSR olayını tam anlamadım ya, bana bir video gönderirmisin?
Oğuzhan Cengiz. dedi: Hayır 1080P ve DSR açıkken 4K seçeneği ve Ray Tracing özelliği geldi bana. Genişletmek için tıkla... DSR olayını tam anlamadım ya, bana bir video gönderirmisin?
3 352035 Hectopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 655 Çözümler 2 13 Aralık 2020 #18 Anil Alkan dedi: DSR olayını tam anlamadım ya, bana bir video gönderir misin? Genişletmek için tıkla... Ben DSR kapattığım için şu an maalesef öyle bir şansım yok kusura bakmayın.
Anil Alkan dedi: DSR olayını tam anlamadım ya, bana bir video gönderir misin? Genişletmek için tıkla... Ben DSR kapattığım için şu an maalesef öyle bir şansım yok kusura bakmayın.
Anil Alkan Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 830 Çözümler 1 13 Aralık 2020 #19 Oğuzhan Cengiz. dedi: Ben DSR kapattığım için şu an maalesef öyle bir şansım yok kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Demek istediğim bir video gönderirmisiniz herhangi böyle güzel anlatan biri.
Oğuzhan Cengiz. dedi: Ben DSR kapattığım için şu an maalesef öyle bir şansım yok kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Demek istediğim bir video gönderirmisiniz herhangi böyle güzel anlatan biri.
3 352035 Hectopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 655 Çözümler 2 13 Aralık 2020 #20 Anil Alkan dedi: Demek istediğim bir video gönderir misiniz herhangi böyle güzel anlatan biri. Genişletmek için tıkla... Yanlış video attıysam kusura b akmayın daha önce hiç denk gelmedim Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Anil Alkan dedi: Demek istediğim bir video gönderir misiniz herhangi böyle güzel anlatan biri. Genişletmek için tıkla... Yanlış video attıysam kusura b akmayın daha önce hiç denk gelmedim Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et