memcathzr Hectopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 644 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2024 #1 Telefona DSU Loader ile test etmek istiyorum ama bu dört seçenekten hangisi olduğunu bilmiyorum. Hangisini seçmeliyim? Not: Birinde GApps olup diğerinde olmadığını biliyorum. Ama burada 4 sürüm var. Dosya Ekleri Screenshot_20240604-173556.jpg 54,6 KB · Görüntüleme: 223
Telefona DSU Loader ile test etmek istiyorum ama bu dört seçenekten hangisi olduğunu bilmiyorum. Hangisini seçmeliyim? Not: Birinde GApps olup diğerinde olmadığını biliyorum. Ama burada 4 sürüm var.
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.190 Makaleler 6 Çözümler 140 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 4 Haziran 2024 #2 Gms olanlar Google servisleri. Sadece GSI ARM64 olanlar, vanilia olmakta.
memcathzr Hectopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 644 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2024 #3 Heribert Yavuz dedi: Gms olanlar Google servisleri. Sadece GSI ARM64 olanlar, vanilia olmakta. Genişletmek için tıkla... Ama 4 tane var bunlardan. Hangisini seçeyim? Son düzenleme: 4 Haziran 2024
Heribert Yavuz dedi: Gms olanlar Google servisleri. Sadece GSI ARM64 olanlar, vanilia olmakta. Genişletmek için tıkla... Ama 4 tane var bunlardan. Hangisini seçeyim?
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.190 Makaleler 6 Çözümler 140 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 4 Haziran 2024 #4 memcathzr dedi: Ama 2 tane var bunlardan. Hangisini seçeyim? Genişletmek için tıkla... Bir tanesini seç işte?
memcathzr dedi: Ama 2 tane var bunlardan. Hangisini seçeyim? Genişletmek için tıkla... Bir tanesini seç işte?
memcathzr Hectopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 644 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2024 #5 Heribert Yavuz dedi: Bir tanesini seç işte? Genişletmek için tıkla... Pardon hocam yanlış yazmışım 4 olacaktı bakın resimde gözüküyor.
Heribert Yavuz dedi: Bir tanesini seç işte? Genişletmek için tıkla... Pardon hocam yanlış yazmışım 4 olacaktı bakın resimde gözüküyor.
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.190 Makaleler 6 Çözümler 140 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 4 Haziran 2024 #6 Heribert Yavuz dedi: Gms olanlar Google servisleri. Sadece GSI ARM64 olanlar, vanilia olmakta. Genişletmek için tıkla... Burada cevabını vermişim zaten. Hangisi kurmak istiyorsan kur?
Heribert Yavuz dedi: Gms olanlar Google servisleri. Sadece GSI ARM64 olanlar, vanilia olmakta. Genişletmek için tıkla... Burada cevabını vermişim zaten. Hangisi kurmak istiyorsan kur?