B By Maskely Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 196 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #1 Cihazım General Mobile GM22 Pro. Dsu işini merak ediyorum, cihazımda şu ana kadar root vb. herhangi bir şey yapmadım. Dsu yapmanın riskleri var mı, beğenmezsem bunu telefondan tamamen kaldırabilir miyim, nasıl yaparım? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ağustos 2024
Cihazım General Mobile GM22 Pro. Dsu işini merak ediyorum, cihazımda şu ana kadar root vb. herhangi bir şey yapmadım. Dsu yapmanın riskleri var mı, beğenmezsem bunu telefondan tamamen kaldırabilir miyim, nasıl yaparım?
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.190 Makaleler 6 Çözümler 140 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 10 Ağustos 2024 #2 Dsu önermem. Kullanmak istiyorum derseniz eğer. Bootloader kilidini açın. Dsu imajını kullanın. Yineden başlatınca eskisine döner. Riskleri Bootloop'ta kalabilir.
Dsu önermem. Kullanmak istiyorum derseniz eğer. Bootloader kilidini açın. Dsu imajını kullanın. Yineden başlatınca eskisine döner. Riskleri Bootloop'ta kalabilir.