T tolga1034 Megapat Katılım 4 Ocak 2016 Mesajlar 517 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2023 #1 Ben DualSense aldım. Orijinal oyunda da korsan oyunda da DSX ile DualSense ile oynayamıyorum. İnternette görüyorum herkes rahat bir şekilde oynayabiliyorken bende tık yok.
Ben DualSense aldım. Orijinal oyunda da korsan oyunda da DSX ile DualSense ile oynayamıyorum. İnternette görüyorum herkes rahat bir şekilde oynayabiliyorken bende tık yok.
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 25 Nisan 2023 #2 Bir kere her oyunda bunu kullanmanıza gerek yok. Steam üzerinde de kullanmanıza gerek yok. İkinci olarak, DSX satın aldıysanız sürücüleri kurması lazım. Başlagınçta gelen kurulumları yapmadıysanız haliyle çalışmaz.
Bir kere her oyunda bunu kullanmanıza gerek yok. Steam üzerinde de kullanmanıza gerek yok. İkinci olarak, DSX satın aldıysanız sürücüleri kurması lazım. Başlagınçta gelen kurulumları yapmadıysanız haliyle çalışmaz.
T tolga1034 Megapat Katılım 4 Ocak 2016 Mesajlar 517 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2023 #3 Shahdee dedi: Bir kere her oyunda bunu kullanmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Jedi Fallen Order indirdirdim normalde kontrolcü desteği var ama DualSense'i algılamadı. Shahdee dedi: DSX satın aldıysanız sürücüleri kurması lazım. Genişletmek için tıkla... İki sürücüyüde kurdum.
Shahdee dedi: Bir kere her oyunda bunu kullanmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Jedi Fallen Order indirdirdim normalde kontrolcü desteği var ama DualSense'i algılamadı. Shahdee dedi: DSX satın aldıysanız sürücüleri kurması lazım. Genişletmek için tıkla... İki sürücüyüde kurdum.
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 25 Nisan 2023 #4 tolga1034 dedi: Jedi Fallen Order indirdirdim normalde kontrolcü desteği var ama DualSense'i algılamadı. İki sürücüyüde kurdum. Genişletmek için tıkla... DSX üzerinden emülasyonu Xbox seçersen Jedi da çalışır.
tolga1034 dedi: Jedi Fallen Order indirdirdim normalde kontrolcü desteği var ama DualSense'i algılamadı. İki sürücüyüde kurdum. Genişletmek için tıkla... DSX üzerinden emülasyonu Xbox seçersen Jedi da çalışır.
T tolga1034 Megapat Katılım 4 Ocak 2016 Mesajlar 517 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2023 #5 Shahdee dedi: DSX üzerinden emülasyonu Xbox seçersen Jedi da çalışır. Genişletmek için tıkla... Garip bir şekilde aynısını yapmama rağmen bu sefer çalıştır teşekkürler.
Shahdee dedi: DSX üzerinden emülasyonu Xbox seçersen Jedi da çalışır. Genişletmek için tıkla... Garip bir şekilde aynısını yapmama rağmen bu sefer çalıştır teşekkürler.
Ali Buhurcu Decapat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #6 DSX yazlımı bende de var sürücüleride kurdum her şey sorunsuz ama kontrolcü aranıyor diyor ama bir türlü bulamıyor yardımcı olursanız sevinirim.
DSX yazlımı bende de var sürücüleride kurdum her şey sorunsuz ama kontrolcü aranıyor diyor ama bir türlü bulamıyor yardımcı olursanız sevinirim.