DSX FC 25'te DualShock4'ü düzgün çalıştırmıyor

Faleh

Hectopat
Daha fazla  
Geçtiğimiz hafta EA FC 25 aldım. Bende DualShock4 kol var ve laptop üzerinden bu kolla oynuyorum. Eskiden FC24ü DS4Windows uygulaması ile kullanabiliyordum ama artık o uygulama ile birlikte FC 25'i açmaya çalıştığımda virtualcontroller anticheat hatası veriyor. Sanırım herkeste böyle, araştırdım ama işe yarayan bir çözüm bulamadım o yüzden başka uygulamalara yöneldim. X360CE, XOutput gibi bir sürü uygulamayı da denedim fakat bende çalışmıyorlar. En sonunda reWASD ile çalıştırabildim fakat o uygulamanın da 7 günlük denemesi var ardından 30 dolar istiyor. Deneme süresince sıkıntısız oynadıktan sonra uygulamayı crackledim, parayla lisans alınmış gibiydi ama bu sefer yine FC 25'e girerken reWASD anticheat hatası verdi ve açılmadı. O da olmayınca bugün Steam'den DSX aldım. Uygulama gayet güzel görünüyor kol da sıkıntısız çalışıyor gibi aslında. Ama FC 25'e girince sanki 2 tane kumanda varmış gibi görünüyor ve düzgün çalışmıyor.

1727615522549.png

Burada tek kol bağlı olmasına rağmen 3 tane giriş gözüküyor ve kolun analogunu sağ sol yaparak tek hareket ettirebildiğim alttaki klavye. Diğerleri hiçbir şekilde kullanılamıyor bile.

1727616372828.png

Maça girince tuşların atamaları doğru olmasına rağmen çalışmıyor. Hareket bile edilmiyor. Aşağıya eklediğim resmin alt tarafında emülasyon seçenekleri var. Bilgisayarın kullanmakta olduğunuzu sanacağı aygıttır yazıyor ve buna tıklayınca(birini seçmek zorunlu) bilgisayarın cihazlar kısmına ekstra bir tane daha Wireless Controller ekleniyor.

1727614326566.png

1727615294851.png

Oyunun içinde o anda kolla kullanmama rağmen klavyeyle kullanıyormuşum gibi ESC enter falan çıkıyor ve kolun tuşları onların yerine geçiyor.

1727615620227.png

Sorunun tam olarak ne olduğunu anlayamadım ne yapmam gerek onu da bilmiyorum. İnternette de konu hakkında hiçbir bilgi bulamadım. Bayağı uzun yazdım ama olan her şeyi yazmaya çalıştım ki birisi yardım edebilsin. Oyunu almak için o kadar para verdik şimdi de bildiğin çile çekiyoruz doğru düzgün oynayamıyoruz saatlerdir şununla uğraşıyorum. Ne yapmalıyım? İşime yarayabilecek herhangi bir bilginiz varsa yazarsanız güzel olur.

Başlığı Oyun Teknik Desteğe alabiliyor muyuz?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı