Dt 900 Pro X vs HD 660s

Hiç kullanmadım ama HD660S Ses karakteri olarak daha doğal ve düz diye biliyorum. Araştırırken bu sonuca ulaşmıştım, o yüzden ben DT 900 Pro x tercih etmiştim. Günlük kullanım için daha uygun gelmişti. İkisi için de harici amfi lazım bence. Ben normalde Fiio K7 ile sürüyorum, arada bilgisayara da bağlıyorum ama Fiio K7 kulaklığın kaderini değiştiriyor resmen. Bilgisayarda tiz-mid-bass dengesizleşiyor ve detaylar kayboluyor. Bu durum Özellikle Flac dinlerken daha net anlaşılıyor.

Frekans grafiklerine kısaca bir göz attığım burada da paylaşacağım.

1696631272599.png

Buradan da görebileceğimiz üzere DT 900 Pro X bassları daha fazla hissedebileceğimiz aynı zaman da da parlaklığını hissedebileceğimiz bir ürün gibi duruyor.

HD 660S'e bakarsak daha naturel ve düz bir temada karşımıza çıkıyor.

Ha deneyimlemedim kesin öyle demiyeyim ancak frekans grafiklerinden az çok bu şekilde değerlendirebiliriz.

Yukarıda DT 900 Pro X kullanan arkadaşımız varmış ses karakteristiği ve hissiyat açısından kendi deneyimlerini paylaşırsa en azından DT 900 Pro X için bir kesinlik elde edebiliriz.

DAC/AMP için ise iki ürün için de kesinlikle güzel kaliteli birer DAC/AMP gerekmektedir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı