Rexandor Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 610 Çözümler 4 17 Nisan 2024 #1 @Alfa Prime iyi günler, yukarıda yazığım hata ne yaptıysam düzelmedi ve DTS unbounddaki lisansım da garip bir şekilde gitti. Laptopun kendisinde DTS lisansı var. Çözerseniz siz çözersiniz yardımlarınızı bekliyorum.
@Alfa Prime iyi günler, yukarıda yazığım hata ne yaptıysam düzelmedi ve DTS unbounddaki lisansım da garip bir şekilde gitti. Laptopun kendisinde DTS lisansı var. Çözerseniz siz çözersiniz yardımlarınızı bekliyorum.
atar1993 Terapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2017 Mesajlar 5.455 Makaleler 11 Çözümler 101 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 7 7700X İşlemci 32 GB 6000 Mhz Ram 1+1+2 TB PCIe 4.0 SSD Sapphire RX 6900 XT SE Ekran kartı ASUS ROG Strix X670E-A Anakart Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 17 Nisan 2024 #2 Buradaki gibi package yüklemesi ve sürücü baştan yüklemesi yaptığınızda sorununuz çözülmesi gerekiyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Buradaki gibi package yüklemesi ve sürücü baştan yüklemesi yaptığınızda sorununuz çözülmesi gerekiyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Rexandor Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 610 Çözümler 4 17 Nisan 2024 #3 atar1993 dedi: Buradaki gibi package yüklemesi ve sürücü baştan yüklemesi yaptığınızda sorununuz çözülmesi gerekiyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hemen deniyorum. Rexandor dedi: Hemen deniyorum. Genişletmek için tıkla... Maalesef düzelmedi. Son düzenleme: 17 Nisan 2024
atar1993 dedi: Buradaki gibi package yüklemesi ve sürücü baştan yüklemesi yaptığınızda sorununuz çözülmesi gerekiyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hemen deniyorum. Rexandor dedi: Hemen deniyorum. Genişletmek için tıkla... Maalesef düzelmedi.
atar1993 Terapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2017 Mesajlar 5.455 Makaleler 11 Çözümler 101 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 7 7700X İşlemci 32 GB 6000 Mhz Ram 1+1+2 TB PCIe 4.0 SSD Sapphire RX 6900 XT SE Ekran kartı ASUS ROG Strix X670E-A Anakart Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 17 Nisan 2024 #4 Rexandor dedi: Hemen deniyorum. Maalesef düzelmedi. Genişletmek için tıkla... Ses ayarlarında şu an seçili olan sürücü bu şekilde mi görünüyor?
Rexandor dedi: Hemen deniyorum. Maalesef düzelmedi. Genişletmek için tıkla... Ses ayarlarında şu an seçili olan sürücü bu şekilde mi görünüyor?
Rexandor Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 610 Çözümler 4 17 Nisan 2024 #5 atar1993 dedi: Ses ayarlarında şu an seçili olan sürücü bu şekilde mi görünüyor? Eki Görüntüle 2171489 Genişletmek için tıkla... Tam ona bakacakken unbounda girdim ve lisansın kendi kendine aktifleştiğini gördüm, lisans aktifleşince de DTS X çalıştı, sorun çözüldü.
atar1993 dedi: Ses ayarlarında şu an seçili olan sürücü bu şekilde mi görünüyor? Eki Görüntüle 2171489 Genişletmek için tıkla... Tam ona bakacakken unbounda girdim ve lisansın kendi kendine aktifleştiğini gördüm, lisans aktifleşince de DTS X çalıştı, sorun çözüldü.