DTS X Spatial sound nedir?

Aybars Dilsiz

Decapat
Daha fazla  
HyperX Cloud 3 Wireless modelini kullanıyorum bu özellik ne işe yarıyor Valorant falan oynarken açmalı mıyım?

360 derece çevresel ve sanal ses teknolojisi. Kulaklığa ve kişinin kulağına göre çok fark ediyor. Şahsen ben ve benim gibi hikâye oyunları oynayanlar Dolby seviyor, rekabetçi sevdalıları ya normal stereo ya da DTS kullanıyor(Deneyerek hangisi senin için iyi anlarsın), müzik dinleyenler saf stereo ya da duruma göre Dolby kullanıyor.

Bence açılmamalı. Uzamsal ses rekabetçi oyunlarda mesafe ayrımını yok ediyor. Bende de aynı kulaklıktan var. DTS'i kapatınca ses yüksekliği yeterli geliyorsa saf stereo kullanmanı tavsiye ederim.

Bilmediğimden soruyorum Dolby bu kulaklıkta var mı ve nasıl açılıyor hem PC de hem PS5 de.

Bilmediğimden soruyorum Dolby bu kulaklıkta var mı ve nasıl açılıyor hem PC de hem PS5 de.
PS5'i bilmiyorum. PC'de ise Dolby'i Microsoft Store'dan indirip 40TL gibi bir ücrete satın alıyorsun. Sonra ses ayarlarından açıyorsun. Normalde DTS'de 40-50TL gibi bir ücrete sahip fakat HyperX'lerde o lisans ücretsiz veriliyor sana.

Peki Dolby ve DTS X farkı nedir hocam.

Peki Dolby ve DTS X farkı nedir hocam.
İkisi de temelde aynı teknoloji ama yukarıda anlattığım gibi kullanım amacına göre değişiklik oluyor. İkisi de işin sonunda sana gerçek 3D yerine sanal bir 3D sunduğu için pek bir farkları yok.

İkisi de temelde aynı teknoloji ama yukarıda anlattığım gibi kullanım amacına göre değişiklik oluyor. İkisi de işin sonunda sana gerçek 3D yerine sanal bir 3D sunduğu için pek bir farkları yok.

Cevabınız için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…