Pc Toplama Hectopat Katılım 10 Ocak 2015 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2015 #1 Arkadaşlar başlıktanda belli olduğu gibi hangi uygulama daha çok performası arttırıyor?
Tamer7 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Temmuz 2014 Mesajlar 1.148 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2015 #2 Önerim bu tür programları kullanmaman arkaplanda çalışarak pil ve performans düşürebiliyor.
bilmemkacGhz Hectopat Katılım 26 Ocak 2015 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2015 #3 Bu tip programları arada bir indirip telefonu tarattır sonra sil. İkisi de iyidir, farkı yoktur bana göre. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Şubat 2015
Bu tip programları arada bir indirip telefonu tarattır sonra sil. İkisi de iyidir, farkı yoktur bana göre.
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.372 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Şubat 2015 #4 Bunları kullanmayın. FakeAPP sınıfına giriyorlar. Sistemi daha da batırıyorlar. Onun yerine güvenilir olan CCleaner'ı kullanın. CCleaner - Android Apps on Google Play
Bunları kullanmayın. FakeAPP sınıfına giriyorlar. Sistemi daha da batırıyorlar. Onun yerine güvenilir olan CCleaner'ı kullanın. CCleaner - Android Apps on Google Play
I isasahin Hectopat Katılım 17 Ocak 2015 Mesajlar 56 Makaleler 1 Yer çanakkale Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek işci 3 Şubat 2015 #5 SypeR dedi: Bunları kullanmayın. FakeAPP sınıfına giriyorlar. Sistemi daha da batırıyorlar. Onun yerine güvenilir olan CCleaner'ı kullanın. CCleaner - Android Apps on Google Play Genişletmek için tıkla... Android 2.3.6 için tavsiyeniz var mı?
SypeR dedi: Bunları kullanmayın. FakeAPP sınıfına giriyorlar. Sistemi daha da batırıyorlar. Onun yerine güvenilir olan CCleaner'ı kullanın. CCleaner - Android Apps on Google Play Genişletmek için tıkla... Android 2.3.6 için tavsiyeniz var mı?
sinan0 Kilopat Katılım 28 Ağustos 2014 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2015 #6 CCleaner'ı bilgisayarımda her zaman kullanırım ama telefonumda hiç kullanmadım. Bir deneyelim mi? Merak ettim
CCleaner'ı bilgisayarımda her zaman kullanırım ama telefonumda hiç kullanmadım. Bir deneyelim mi? Merak ettim
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.372 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Şubat 2015 #7 isasahin dedi: Android 2.3.6 için tavsiyeniz var mı? Genişletmek için tıkla... 2.3.6 için de kurulabilmesi lazım. Eğer uyumsuz diyorsa cihazınıza uygun güncel ROM bulup kurun. Ardından kurmayı deneyin. Yada ROM'dan önce .APK dosyasını kurmayı deneyin.
isasahin dedi: Android 2.3.6 için tavsiyeniz var mı? Genişletmek için tıkla... 2.3.6 için de kurulabilmesi lazım. Eğer uyumsuz diyorsa cihazınıza uygun güncel ROM bulup kurun. Ardından kurmayı deneyin. Yada ROM'dan önce .APK dosyasını kurmayı deneyin.