ByMusty Hectopat Katılım 8 Şubat 2014 Mesajlar 121 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Temmuz 2014 #1 Arkadaşlar bilgisayarımda Win8 ve Win7 mevcut. Fakat ben kullanmadığım için Win7'yi kaldırmak istiyorum. Kaldırmak için ne yapmalıyım ?
Arkadaşlar bilgisayarımda Win8 ve Win7 mevcut. Fakat ben kullanmadığım için Win7'yi kaldırmak istiyorum. Kaldırmak için ne yapmalıyım ?
I ikbal1505 Ziyaretçi 10 Temmuz 2014 #2 Çalıştıra msconfig yazın. Ön yüklemeden diğer işletim sistemini silin.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 10 Temmuz 2014 #3 Windows 8 ayrı bir bölüme kurulu ise o bölümü biçimlendirebilirsiniz de.
ByMusty Hectopat Katılım 8 Şubat 2014 Mesajlar 121 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Temmuz 2014 #4 Silinen üye dedi: Çalıştıra msconfig yazın. Ön yüklemeden diğer işletim sistemini silin. Genişletmek için tıkla... Bunu zaten yapmıştım. Teşekkürler. Recep Baltaş dedi: Windows 8 ayrı bir bölüme kurulu ise o bölümü biçimlendirebilirsiniz de. Genişletmek için tıkla... Evet, ayrı bölüme kurulu. Teşekkürler.
Silinen üye dedi: Çalıştıra msconfig yazın. Ön yüklemeden diğer işletim sistemini silin. Genişletmek için tıkla... Bunu zaten yapmıştım. Teşekkürler. Recep Baltaş dedi: Windows 8 ayrı bir bölüme kurulu ise o bölümü biçimlendirebilirsiniz de. Genişletmek için tıkla... Evet, ayrı bölüme kurulu. Teşekkürler.