E exefurkan Hectopat Katılım 11 Mart 2015 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2015 #1 Bilgisayarıma android dual boot windows kurdum. Bootloader geliyor her şey açılıyor bi Windows açılmıyor.
Bilgisayarıma android dual boot windows kurdum. Bootloader geliyor her şey açılıyor bi Windows açılmıyor.
novalgin Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2015 Mesajlar 1.396 Makaleler 2 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek hekim 19 Aralık 2015 #2 Her şey dediğin nedir? Muhtemelen Windows'un bootloaderını silmişsin. O yüzden açılmıyordur.
H hunter76 Hectopat Katılım 19 Aralık 2015 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2015 #3 Bendede ayni sorun varda nasıl çözebilirim? Birde peki internette yapanlar nasıl yapıyor ?
biorap Megapat Katılım 23 Şubat 2014 Mesajlar 159 Makaleler 5 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2016 #4 exefurkan dedi: Bilgisayarıma android dual boot windows kurdum. Bootloader geliyor her şey açılıyor bi Windows açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Hangi bootloaderı kullanıyorsun? Androidin kurulum esnasında grub2 bootloaderı harddiske yazar. Eğer onu kullanıyorsan grub.cfg dosyasını editlersin sorun çözülür.
exefurkan dedi: Bilgisayarıma android dual boot windows kurdum. Bootloader geliyor her şey açılıyor bi Windows açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Hangi bootloaderı kullanıyorsun? Androidin kurulum esnasında grub2 bootloaderı harddiske yazar. Eğer onu kullanıyorsan grub.cfg dosyasını editlersin sorun çözülür.