A ardasanli Hectopat Katılım 9 Mayıs 2018 Mesajlar 14 3 Temmuz 2020 #1 Ben dün Hackintosh Sierra 10.12.6 ama Windows 10'a dönmeye çalıştığım zaman Boot0af: Error hatası alıyorum. Sanırım EFI dosyaları hasar aldı Windows'un. Bunu nasıl düzeltebilirim? @Recep Baltaş.
Ben dün Hackintosh Sierra 10.12.6 ama Windows 10'a dönmeye çalıştığım zaman Boot0af: Error hatası alıyorum. Sanırım EFI dosyaları hasar aldı Windows'un. Bunu nasıl düzeltebilirim? @Recep Baltaş.
A akiyorm Kilopat Katılım 1 Mayıs 2019 Mesajlar 1.944 Çözümler 39 3 Temmuz 2020 #2 Şu an Hackintosh'a girebiliyor veya Clover ekranına varabiliyor musunuz?
MustafaİRen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2019 Mesajlar 1.951 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2020 #3 akiyorm dedi: Şu an Hackintosh'a girebiliyor veya Clover ekranına varabiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Etiketlemeniz gerekiyor hocam
akiyorm dedi: Şu an Hackintosh'a girebiliyor veya Clover ekranına varabiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Etiketlemeniz gerekiyor hocam
A ardasanli Hectopat Katılım 9 Mayıs 2018 Mesajlar 14 3 Temmuz 2020 #4 akiyorm dedi: Şu an Hackintosh'a girebiliyor veya Clover ekranına varabiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Evet. Hackintosh açılıyor sorunsuz şekilde kullanabiliyorum desteklediği parçalar doğrultusunda.
akiyorm dedi: Şu an Hackintosh'a girebiliyor veya Clover ekranına varabiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Evet. Hackintosh açılıyor sorunsuz şekilde kullanabiliyorum desteklediği parçalar doğrultusunda.
A akiyorm Kilopat Katılım 1 Mayıs 2019 Mesajlar 1.944 Çözümler 39 3 Temmuz 2020 #5 ardasanli dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... EFI diskini mount edip, EFI/Microsoft içinden görsel paylaşabilir misin? Boot etmek istediğin Windows sürümünüde belirt.
ardasanli dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... EFI diskini mount edip, EFI/Microsoft içinden görsel paylaşabilir misin? Boot etmek istediğin Windows sürümünüde belirt.
A ardasanli Hectopat Katılım 9 Mayıs 2018 Mesajlar 14 3 Temmuz 2020 #6 akiyorm dedi: EFI diskini Mount edip, EFI/Microsoft içinden görsel paylaşabilir misin? Boot etmek istediğin Windows sürümünüde belirt. Genişletmek için tıkla... İşte Windows'a dair bir EFI görünmüyor.
akiyorm dedi: EFI diskini Mount edip, EFI/Microsoft içinden görsel paylaşabilir misin? Boot etmek istediğin Windows sürümünüde belirt. Genişletmek için tıkla... İşte Windows'a dair bir EFI görünmüyor.
A akiyorm Kilopat Katılım 1 Mayıs 2019 Mesajlar 1.944 Çözümler 39 3 Temmuz 2020 #7 ardasanli dedi: İşte Windows'a dair bir EFI görünmüyor. Genişletmek için tıkla... Windows 10 sürümünüzü öğrenebilir miyim?
ardasanli dedi: İşte Windows'a dair bir EFI görünmüyor. Genişletmek için tıkla... Windows 10 sürümünüzü öğrenebilir miyim?
A ardasanli Hectopat Katılım 9 Mayıs 2018 Mesajlar 14 3 Temmuz 2020 #8 akiyorm dedi: Windows 10 Sürümünüzü öğrenebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Windows 10 Pro ama build ini bilmiyorum
akiyorm dedi: Windows 10 Sürümünüzü öğrenebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Windows 10 Pro ama build ini bilmiyorum