Dual Boot Ekranına Ulaşma - USB Bellek olmadan boot etme

omeraltay

Kilopat
Daha fazla  
Kurulumu yaptım. Videodaki gibi Boot ve Clover dosyalarını değiştirdim fakat usb bellekten boot etmeden Mac açılmıyor. Usb takılıyken hardiski secip boot edebiliyorum fakat dediğim gibi usb bellek olmadıgında Mac'a ulaşamıyorum .

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorun bende de var.

Arkadaş lar nerde hata yaptığımı çözemedim aynı Recep baltaş ın dediği gibi yapıyorum her şeyi fakat bir türlü olmuyor. Acaba sorun clover boot damı anlamadım gitti yada benim sistemim boot ederken ilk önce USB ayarlı onu HDD mi yapsam?

Arkadaş lar bu konu hakkında bir bilgisi olan yok mu. Türlü şeyler denedim fakat bir türlü HDD den boot etmeyi başaramadım. Bilgisayarı başlatınca hiç bir şekilde hata v.s vermiyor direk Windows 7 yi başlatıyor. Boot ekranı gelmiyor, gelse hata verse yine razıyım ama olmuyor hiç bir şekilde boot ekranı gelmiyor. Ne yapabilirim ? Dünden beri bu sorunu çözmeye uğraşıyorum.

Bootloader clover bootloader mı ?

Clover ı kurdum fakat chamelon u denemedim ama clover işe yaramadı.

Onu da yaptım. Ben sorunsuz kurdum sadece HDD boot edemiyorum. USB takılı olmalı olmadan olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…