KneCc Hectopat Katılım 22 Temmuz 2014 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2014 #21 Son düzenleyen: Moderatör: 18 Şubat 2015
KneCc Hectopat Katılım 22 Temmuz 2014 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2014 #22 umitbasci dedi: Sorunun onunla alakasının olduğunu düşünüyorum şahsen hocam. Şimdilik bunlar aklıma geliyor. Yarın erken kalkacağım onun için çıkıyorum şimdi. Genişletmek için tıkla... En azından bir çözüm yolu gösterdin hocam teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Şubat 2015
umitbasci dedi: Sorunun onunla alakasının olduğunu düşünüyorum şahsen hocam. Şimdilik bunlar aklıma geliyor. Yarın erken kalkacağım onun için çıkıyorum şimdi. Genişletmek için tıkla... En azından bir çözüm yolu gösterdin hocam teşekkür ederim.
umitbasci Hectopat Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 99 Yer İstanbul/Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Temmuz 2014 #23 KneCc dedi: En azından bir çözüm yolu gösterdin hocam teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Rica ederim gönül ister ki çözelim ama bilgim bu kadar Bende uefi enabler yapınca açılıyor mesela. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Şubat 2015
KneCc dedi: En azından bir çözüm yolu gösterdin hocam teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Rica ederim gönül ister ki çözelim ama bilgim bu kadar Bende uefi enabler yapınca açılıyor mesela.
KneCc Hectopat Katılım 22 Temmuz 2014 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2014 #24 umitbasci dedi: Rica ederim gönül ister ki çözelim ama bilgim bu kadar Bende uefi enabler yapınca açılıyor mesela. Eki Görüntüle 11828 Genişletmek için tıkla... Benim bios um böyle değil keşke bu şekilde detaylı olsa.
umitbasci dedi: Rica ederim gönül ister ki çözelim ama bilgim bu kadar Bende uefi enabler yapınca açılıyor mesela. Eki Görüntüle 11828 Genişletmek için tıkla... Benim bios um böyle değil keşke bu şekilde detaylı olsa.
omeraltay Kilopat Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2014 #25 Benm BIOS'um buna cok benzer fakat UEFI boot yok bulamadım. Burda yapabilecegim bir ayar var mı ? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Şubat 2015