Dual Boot Geri Sayım Çalışmıyor

boxing69

Hectopat
Tesekkürler. İkinci pc'me Mac Os sistemini basarili bir sekilde kurdum ve cok iyi calisiyor. İsletim sistemini PC'ye kopyaladim ve gerekli ayarlari yaptim. Tekrar baslattiktan sonra (7 saniye olarak ayarladim) ama geriye dogru saymiyor ve Windows'a girmiyor.

Boot menuden Windows 7 kurulu hard diskimi secince, tekrar vanilya olan boot ekranina geliyor. Boot Windows from Legacy HD1 (Mac os sisteminin içinde USB'yi HD1'in icine atmistim. Sanirim sorun orda ama nasil duzeltcegimi bilmiyorum) seçince ws kurtarma aracina yonlendiriyor. Aslinda ben Windows 8.1 kurulumunu gerceklestirdim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazdıklarınızdan hiçbir şey anlamak mümkün değil. Kaç tane işletim sistemi var? İşletim sistemini PC'ye kopyalamak ne demek ?

İşletim sistemini boot etmek için "Sistem Ayrıldı" bölümünü seçmeniz gerek. Ayrıca Clover kullanıyorsanız UEFI Windows kurulumu en mantıklısı.

Rehber açık ve net bence:

Dual Boot Windows 8.1 ve Mavericks 10.9.1 Rehberi » Technopat

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı