Dual boot için açılış sistemi nasıl ayarlanır?

Pigeon Lord

Hectopat
Yer
Avrupa Yakası / İstanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar benim bilgisayarımda 2 işletim sistemi var. Windows 10 ve Ubuntu/Linux. bilgisayar açılırken otomatik olarak Linux'dan başlıyor. Ben bunu nasıl Windows yapabilirim? Hayırlı geceler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Iyi aksamlar bu program isini gorur.

Alıntıdır.

Kaynak:Linux - GRUB İşletim Sistemi Sırası Değiştirme

Teşekkürler, deneyeceğim.
Linux'da GNU Grub Version 2.04 hatası veriyor, komut girmemi fln istiyor silemiyorum da. Bios'u sıfırlarsam gider mi?
Kurdum, şimdi hiçbir şey yapmayacak mıyım?

Son düzenleme:
Teşekkürler, deneyeceğim.

Linux'da GNU Grub Version 2.04 hatası veriyor, komut girmemi fln istiyor silemiyorum da. Bios'u sıfırlarsam gider mi?

Kurdum, şimdi hiçbir şey yapmayacak mıyım?
Programi kurdukdan sonra, programda Add New Entry bolumunden Windows ilk acilmasini istersen Windows blumunu sec, yok eger Linux istersen Linux/BSD seciyoruz. Type kismi WindowsVista/7 , Name kismina istedigini yaza bilirsin, mesela Windowa ve ya Linux, Drive kismina hangi surucude OS kuruluysa onu seciyoruz. Ve Add Entry basiyoruz. Bu kadar

Hocam olmadı.

Son düzenleme:
Hocam benim Linux çoktüğü için Linux kısmı görünmüyor. Linux'u sildim fakat açılınca Linux açılıyor. Bunun sebebini bilmiyorsanız ayrı bir konu mu açmalıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…