Onur Yalçın Femtopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2022 #1 Şu an Dual boot ile windowws 10 ve Linux Mint kullanıyorum sorum şu 1: Linux Mint'i silip Android kurabilir miyim? 2: PC'de Android olur mu? 3: Android ISO'sunu nereden bulurum? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ocak 2022
Şu an Dual boot ile windowws 10 ve Linux Mint kullanıyorum sorum şu 1: Linux Mint'i silip Android kurabilir miyim? 2: PC'de Android olur mu? 3: Android ISO'sunu nereden bulurum?
iloveichigo Kilopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 3.257 Makaleler 13 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2022 #2 Onur Yalçın dedi: 1: Linux Mint'i silip Android kurabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet. Fakat Mint'i silmeden 3. işletim sistemi olarak da kurabilirsiniz. Onur Yalçın dedi: 2: PC'de Android olur mu? Genişletmek için tıkla... Olur. Android-X86 gibi projeler var. Onur Yalçın dedi: 3: Android ISO'sunu nereden bulurum? Genişletmek için tıkla... AOPS olarak Android-x86 - Porting Android to x86 burada bulabilirsin. Dİğer PhoneixOS gibi alternatifleri de var fakat tamamen temiz halde burada.
Onur Yalçın dedi: 1: Linux Mint'i silip Android kurabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet. Fakat Mint'i silmeden 3. işletim sistemi olarak da kurabilirsiniz. Onur Yalçın dedi: 2: PC'de Android olur mu? Genişletmek için tıkla... Olur. Android-X86 gibi projeler var. Onur Yalçın dedi: 3: Android ISO'sunu nereden bulurum? Genişletmek için tıkla... AOPS olarak Android-x86 - Porting Android to x86 burada bulabilirsin. Dİğer PhoneixOS gibi alternatifleri de var fakat tamamen temiz halde burada.
alp15eren Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2016 Mesajlar 5.846 Makaleler 1 Çözümler 44 22 Ocak 2022 #3 Phoenix OS kullanabilirsiniz. İşlemcinizde SSE 4.2 ve sanallaştırma olmak zorunda.
Parthians Hectopat Katılım 29 Kasım 2021 Mesajlar 513 Çözümler 2 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2022 #4 Olur. RemixOS Kurabilirsiniz düz Android yerine.
3 364809 Kilopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 4.878 Makaleler 1 Çözümler 73 22 Ocak 2022 #5 Oluyor ama sürücü desteği gibi sorunlardan adamakıllı şekilde çalışmıyor, tavsiye etmem.
Onur Yalçın Femtopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2022 #6 364809 dedi: Oluyor ama sürücü desteği gibi sorunlardan adamakıllı şekilde çalışmıyor, tavsiye etmem. Genişletmek için tıkla... amacım coc oynamak fazla bir iş yapmam aradada youtube fln bakarım Parthians dedi: Olur. RemixOS Kurabilirsiniz düz Android yerine. Genişletmek için tıkla... teşekkürler bilgi için alp15eren dedi: Phoenix OS kullanabilirsiniz. İşlemcinizde SSE 4.2 ve sanallaştırma olmak zorunda. Genişletmek için tıkla... nerden bakabilirim SSE4.2 ye sanallaştırma var iloveichigo dedi: Evet. Fakat Mint'i silmeden 3. işletim sistemi olarak da kurabilirsiniz. Olur. Android-X86 gibi projeler var. AOPS olarak Android-x86 - Porting Android to x86 burada bulabilirsin. Dİğer PhoneixOS gibi alternatifleri de var fakat tamamen temiz halde burada. Genişletmek için tıkla... teşekkürler merakımdan mint kullanıyorum android benim için daha faydalı olacaktır iso içinde tekrardan teşekkür ederim
364809 dedi: Oluyor ama sürücü desteği gibi sorunlardan adamakıllı şekilde çalışmıyor, tavsiye etmem. Genişletmek için tıkla... amacım coc oynamak fazla bir iş yapmam aradada youtube fln bakarım Parthians dedi: Olur. RemixOS Kurabilirsiniz düz Android yerine. Genişletmek için tıkla... teşekkürler bilgi için alp15eren dedi: Phoenix OS kullanabilirsiniz. İşlemcinizde SSE 4.2 ve sanallaştırma olmak zorunda. Genişletmek için tıkla... nerden bakabilirim SSE4.2 ye sanallaştırma var iloveichigo dedi: Evet. Fakat Mint'i silmeden 3. işletim sistemi olarak da kurabilirsiniz. Olur. Android-X86 gibi projeler var. AOPS olarak Android-x86 - Porting Android to x86 burada bulabilirsin. Dİğer PhoneixOS gibi alternatifleri de var fakat tamamen temiz halde burada. Genişletmek için tıkla... teşekkürler merakımdan mint kullanıyorum android benim için daha faydalı olacaktır iso içinde tekrardan teşekkür ederim
alp15eren Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2016 Mesajlar 5.846 Makaleler 1 Çözümler 44 1 Şubat 2022 #7 Onur Yalçın dedi: Nereden bakabilirim SSE4.2'ye sanallaştırma var. Genişletmek için tıkla... CPU-Z üzerinden kontrol edebilirsiniz.
Onur Yalçın dedi: Nereden bakabilirim SSE4.2'ye sanallaştırma var. Genişletmek için tıkla... CPU-Z üzerinden kontrol edebilirsiniz.