Thalasa Decapat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 1.315 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2024 #11 780370 dedi: Rica ederim, kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... Sistemi kurdum, diski seçtim ve cihazı yeniden başlattıktan sonra açılırken BitLocker şifresi gir diyor. Bu neden olur?
780370 dedi: Rica ederim, kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... Sistemi kurdum, diski seçtim ve cihazı yeniden başlattıktan sonra açılırken BitLocker şifresi gir diyor. Bu neden olur?
7 780370 Picopat Katılım 29 Nisan 2024 Mesajlar 181 17 Haziran 2024 #12 Thalasa dedi: Sistemi kurdum, diski seçtim ve cihazı yeniden başlattıktan sonra açılırken BitLocker şifresi gir diyor. Bu neden olur? Genişletmek için tıkla... Bitlocker şifresi, disk şifrelemesi için belirlediğiniz şifredir. Sistem açılırken disk şifrelemesi olduğu için bitlocker şifresini sorarak açılır.
Thalasa dedi: Sistemi kurdum, diski seçtim ve cihazı yeniden başlattıktan sonra açılırken BitLocker şifresi gir diyor. Bu neden olur? Genişletmek için tıkla... Bitlocker şifresi, disk şifrelemesi için belirlediğiniz şifredir. Sistem açılırken disk şifrelemesi olduğu için bitlocker şifresini sorarak açılır.