Dual Boot kurulum sırası

Batuhan Bolat

Kilopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Dual Boot kurmaya 5 ay önce çalışmıştım ancak başarılı olamadım. Dual Boot kurmak için önce Windows mu yoksa Mac mi kurmalıyım? İlk sefer Windows'tan sonra kurmaya çalıştığımda ikisini aynı anda çalıştıramadım ve Windows'un Boot Partition'unu bozdum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Önce Windows kurun, daha sonra macOS kurarsınız.

Öyle yapmıştım zaten ancak kurulum sırasında Mount Partition kısmından sonra Windows bölümüme erişimim kalmadı. Ben de sıfırlayıp büyük bir hayal kırıklığı ile Windows'umu tekrar kurup bir daha bulaşmamıştım. Ayrıca sistemim Ryzen 3 1200 ve GF 9800 GT. Buna ne kurmalıyım? RAM 16GB.

Ekran kartı bu sisteme pek olmamış sanki Daha önce hangi sürümü kurduysanız o sürümü kurabilirsiniz.
Mojave kurmuştum ancak kaldıracağını pek sanmam. High Sierra denemeyi düşünüyorum umarım Windows bölümüm yine patlamaz

Yanlış bir şey yapmazsan problem olmaz. Yine de emin olamadığınız durum olursa belirtin.
Pekala, sorarım bu bölümde. Ayrıca hocam siz daha iyi bilirsiniz. Acaba hangi sürümü sorunsuz direkt kurabilirim? Mojave'yi buradan indirip tek sıkıntı olmadan çalıştırmıştım RX 570 kullanırken. Ancak GPU değişikliği nedeniyle son sürüm High Sierra uygun olur mu? Anakartım da B450 chipset.

Hocam uzun zamandır göremiyorduk sizi. Geri dönmüşsünüz. Hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…