Merhaba arkadaşlar dün Windows 10'un yanına Dual Boot olarak Linux Mint kurdum. Şimdi PC'yi açıyorum böyle bir şey diyor ne yapmalıyım?
Resimde net çıkmıyor yazanları yazıyorum buraya:
Minimal BASH-I ike line editing is supported. For the first Word, Tab lists possible command completions. Anywhere else Tab lists possible device or file completions.
Not: PC açılınca direkt bu geliyor Linux'u seçtiğimde değil. Seçme ekranını göremiyorum bile.
Dual Boot olarak Linux ve Windows kullanıyorum. Fast Boot ayarını açmak istedim. Açtıktan sonra yeniden başlattığımda bu hatayı alıyorum. Fast Boot açık olduğu için BIOS'a da giremiyorum. Linux'un kurulu olduğu diski söktüm, hala aynı.
Dual Boot olarak Linux ve Windows kullanıyorum. Fast Boot ayarını açmak istedim. Açtıktan sonra yeniden başlattığımda bu hatayı alıyorum. Fast Boot açık olduğu için BIOS'a da giremiyorum. Linux'un kurulu olduğu diski söktüm, hala aynı.
Restarting system press any key to stop restart diyor oradan contineu boot diyorum sonra security error vs. diyordu bu sefer StartImage failed: Load Error dedi.
Restarting system press any key to stop restart diyor oradan contineu boot diyorum sonra security error vs. diyordu bu sefer StartImage failed: Load Error dedi.
I've just bought a new laptop Acer Aspire E5-575-584A with only one SSD and its comes with an Acer Linux distribution. I installed Lubuntu 16.04 fine, but when I installed Ubuntu GNOME 16.04.02 som...
Hocam ben bu linuxu kurarken windowsun yanına kur demiştim yani özel bir yer ayırıp kurmadım şimdi nasıl sileceğimi bilmiyorum. Yardım edebilirmisiniz?
Hocam ben bu linuxu kurarken windowsun yanına kur demiştim yani özel bir yer ayırıp kurmadım şimdi nasıl sileceğimi bilmiyorum. Yardım edebilirmisiniz?