kuanbey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 2.686 Makaleler 2 Çözümler 20 3 Haziran 2021 #11 Tekin Alakuş dedi: BIOS'a ya da Boot menüye ulaşabiliyorsanız Windows USB'si ile o kısmı biçimlendirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam windowsa giriyorum bios aracılığıyla fakat 4GB USB belleğim var. Windows USB'sine yetmez sanırım. Linuxada USB üzerinden girebiliyorum.
Tekin Alakuş dedi: BIOS'a ya da Boot menüye ulaşabiliyorsanız Windows USB'si ile o kısmı biçimlendirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam windowsa giriyorum bios aracılığıyla fakat 4GB USB belleğim var. Windows USB'sine yetmez sanırım. Linuxada USB üzerinden girebiliyorum.
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.624 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 3 Haziran 2021 #12 kuanbey dedi: Hocam windowsa giriyorum bios aracılığıyla fakat 4GB USB belleğim var. Windows USB'sine yetmez sanırım. Linuxada USB üzerinden girebiliyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman Linux'un kurulu olduğu kısmı Windows üzerinden silebilirsiniz.
kuanbey dedi: Hocam windowsa giriyorum bios aracılığıyla fakat 4GB USB belleğim var. Windows USB'sine yetmez sanırım. Linuxada USB üzerinden girebiliyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman Linux'un kurulu olduğu kısmı Windows üzerinden silebilirsiniz.
D dakovey Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2017 Mesajlar 1.540 Makaleler 1 Çözümler 20 3 Haziran 2021 #13 Muhtemelen GRUB düzgün yüklenmediği için bu hatayı alıyorsunuz. Linux Mint'i tekrar USB'ye yazın ve Boot edin. USB ile açtıktan sonra BootRepair uygulamasını açın ve Önerilen Ayarlar ile Onarr deyin.
Muhtemelen GRUB düzgün yüklenmediği için bu hatayı alıyorsunuz. Linux Mint'i tekrar USB'ye yazın ve Boot edin. USB ile açtıktan sonra BootRepair uygulamasını açın ve Önerilen Ayarlar ile Onarr deyin.
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 3 Haziran 2021 #14 Tekin Alakuş dedi: @cengover_ekin sizin bir fikriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Şimdi müsait değilim, akşam bakayım müsait vakitte.
Tekin Alakuş dedi: @cengover_ekin sizin bir fikriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Şimdi müsait değilim, akşam bakayım müsait vakitte.