zlatanoğulları Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 877 Çözümler 5 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2020 #51 BalikŞuşişi dedi: RAM kullanımını atabilir misiniz Chrome açıkken? Genişletmek için tıkla... Nasıl atacağım?
BalikŞuşişi dedi: RAM kullanımını atabilir misiniz Chrome açıkken? Genişletmek için tıkla... Nasıl atacağım?
gen2 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 10.107 Makaleler 1 Çözümler 70 27 Ağustos 2020 #52 zlatanoğulları dedi: Chrome. Eki Görüntüle 650273 Windows 10'dan sonra aşırı akıcılık hissettim. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun kardeşim.
zlatanoğulları dedi: Chrome. Eki Görüntüle 650273 Windows 10'dan sonra aşırı akıcılık hissettim. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun kardeşim.
B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 27 Ağustos 2020 #53 zlatanoğulları dedi: Nasıl atacağım? Genişletmek için tıkla... İşte onu bilmiyorum. Hiç kullanmadım Linux
zlatanoğulları dedi: Nasıl atacağım? Genişletmek için tıkla... İşte onu bilmiyorum. Hiç kullanmadım Linux
zlatanoğulları Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 877 Çözümler 5 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2020 #54 gen2 dedi: Hayırlı olsun kardeşim. Genişletmek için tıkla... Twitch yükleniyor mu? BalikŞuşişi dedi: İşte onu bilmiyorum. Hiç kullanmadım Linux . Genişletmek için tıkla... Yanlış anlamadıysam RSS RAM sanırım. @Kerem00 hocam siz bilirsiniz Twitch yükleyebiliyor muyuz? Son düzenleme: 27 Ağustos 2020
gen2 dedi: Hayırlı olsun kardeşim. Genişletmek için tıkla... Twitch yükleniyor mu? BalikŞuşişi dedi: İşte onu bilmiyorum. Hiç kullanmadım Linux . Genişletmek için tıkla... Yanlış anlamadıysam RSS RAM sanırım. @Kerem00 hocam siz bilirsiniz Twitch yükleyebiliyor muyuz?
gen2 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 10.107 Makaleler 1 Çözümler 70 27 Ağustos 2020 #55 zlatanoğulları dedi: Twitch yükleniyor mu? Eki Görüntüle 650285 Yanlış anlamadıysam RSS RAM sanırım. @Kerem00 hocam siz bilirsiniz Twitch yükleyebiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Depoya bak kardeşim vardır onun için bişeyler.
zlatanoğulları dedi: Twitch yükleniyor mu? Eki Görüntüle 650285 Yanlış anlamadıysam RSS RAM sanırım. @Kerem00 hocam siz bilirsiniz Twitch yükleyebiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Depoya bak kardeşim vardır onun için bişeyler.
zlatanoğulları Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 877 Çözümler 5 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2020 #56 gen2 dedi: Depoya bak kardeşim vardır onun için bir şeyler. Genişletmek için tıkla... Yanıt gelmeyince konu açmıstım ama neyse teşekkürler.
gen2 dedi: Depoya bak kardeşim vardır onun için bir şeyler. Genişletmek için tıkla... Yanıt gelmeyince konu açmıstım ama neyse teşekkürler.