WeFunk Decapat Katılım 19 Ekim 2022 Mesajlar 335 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2023 #1 Dostlar selamlar. PC'imde hali hazırda Pop kurulu. Ayrıca Mint kurmak istiyorum, mümkün müdür? Format atmam mı gerekir? Yardımlarınızı rica ediyorum.
Dostlar selamlar. PC'imde hali hazırda Pop kurulu. Ayrıca Mint kurmak istiyorum, mümkün müdür? Format atmam mı gerekir? Yardımlarınızı rica ediyorum.
3 363652 Megapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.971 Makaleler 3 Çözümler 83 9 Ocak 2023 #2 WeFunk dedi: Dostlar selamlar. PC'imde hali hazırda Pop kurulu. Ayrıca Mint kurmak istiyorum, mümkün müdür? Format atmam mı gerekir? Yardımlarınızı rica ediyorum. Genişletmek için tıkla... Mumkun, formata gerek yok. Mint kurulumunda yanina kur secenegini secin.
WeFunk dedi: Dostlar selamlar. PC'imde hali hazırda Pop kurulu. Ayrıca Mint kurmak istiyorum, mümkün müdür? Format atmam mı gerekir? Yardımlarınızı rica ediyorum. Genişletmek için tıkla... Mumkun, formata gerek yok. Mint kurulumunda yanina kur secenegini secin.
WeFunk Decapat Katılım 19 Ekim 2022 Mesajlar 335 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2023 #3 363652 dedi: Mumkun, formata gerek yok. Mint kurulumunda yanina kur secenegini secin. Genişletmek için tıkla... Harikasınız üstad
363652 dedi: Mumkun, formata gerek yok. Mint kurulumunda yanina kur secenegini secin. Genişletmek için tıkla... Harikasınız üstad
EldrithcWraith Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2018 Mesajlar 2.943 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2023 #4 Hata alırsanız manuel kurmanız gerekebilir, normal kurarmis gibi farklı bir diske kurmanız gerekiyor.
Hata alırsanız manuel kurmanız gerekebilir, normal kurarmis gibi farklı bir diske kurmanız gerekiyor.
1 18401 Kilopat Katılım 1 Mayıs 2014 Mesajlar 2.061 Çözümler 1 9 Ocak 2023 #5 Ben kendim ayarlıyorum o zaman daha güvenli oluyor.
WeFunk Decapat Katılım 19 Ekim 2022 Mesajlar 335 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2023 #6 EldrithcWraith dedi: Hata alırsanız manuel kurmanız gerekebilir, normal kurarmis gibi farklı bir diske kurmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Diski bölmek gerekecek değil mi? Daha önce hiç yapmadım. Nasıl yapılıyor, bir kaynak var mı? Yormayayim sizi.
EldrithcWraith dedi: Hata alırsanız manuel kurmanız gerekebilir, normal kurarmis gibi farklı bir diske kurmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Diski bölmek gerekecek değil mi? Daha önce hiç yapmadım. Nasıl yapılıyor, bir kaynak var mı? Yormayayim sizi.
3 363652 Megapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.971 Makaleler 3 Çözümler 83 9 Ocak 2023 #7 WeFunk dedi: Diski bölmek gerekecek değil mi? Daha önce hiç yapmadım. Nasıl yapılıyor, bir kaynak var mı? Yormayayim sizi. Genişletmek için tıkla... Yanina kur secenegini sectikten sonra diski bolmenize izin veriyor.
WeFunk dedi: Diski bölmek gerekecek değil mi? Daha önce hiç yapmadım. Nasıl yapılıyor, bir kaynak var mı? Yormayayim sizi. Genişletmek için tıkla... Yanina kur secenegini sectikten sonra diski bolmenize izin veriyor.
WeFunk Decapat Katılım 19 Ekim 2022 Mesajlar 335 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2023 #8 363652 dedi: Yanina kur secenegini sectikten sonra diski bolmenize izin veriyor. Genişletmek için tıkla... Üstad şimdi iltifatın dozunu kaçıracağım, süpersiniz Son düzenleme: 9 Ocak 2023
363652 dedi: Yanina kur secenegini sectikten sonra diski bolmenize izin veriyor. Genişletmek için tıkla... Üstad şimdi iltifatın dozunu kaçıracağım, süpersiniz