KursadK Femtopat Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 3 12 Eylül 2020 #1 Selamlar, PC'me 2 işletim sistemi yapmak istiyorum. Ama elimde Clover'li macOS ISO/RAW/DMG dosyası yok. Dual Boot için macOS ISO/RAW/DMG dosyası olan atabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Eylül 2020
Selamlar, PC'me 2 işletim sistemi yapmak istiyorum. Ama elimde Clover'li macOS ISO/RAW/DMG dosyası yok. Dual Boot için macOS ISO/RAW/DMG dosyası olan atabilir mi?
tristessehivernale Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 12.010 Makaleler 63 Çözümler 170 12 Eylül 2020 #2 Clover Bootloader olan macOS dosyası demişsin de hangi sürüm? macOS Sierra ISO nereden bulunur? Selamlar. PC'me macOS X sierra kuracağım ama ISO dosyası elimde yok. Elinizde varsa atar mısınız? www.technopat.net Bir de bu konun var, çifte konu açmak yerine açtığın konu üzerinden git.
Clover Bootloader olan macOS dosyası demişsin de hangi sürüm? macOS Sierra ISO nereden bulunur? Selamlar. PC'me macOS X sierra kuracağım ama ISO dosyası elimde yok. Elinizde varsa atar mısınız? www.technopat.net Bir de bu konun var, çifte konu açmak yerine açtığın konu üzerinden git.