J JokzillaP7 Hectopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Diğer 19 Ağustos 2021 #1 Arkadaşlar Dual boot ve Kali Linux'u silmek istiyorum. Ayrıca Kali Linux için böldüğüm diski C diskiyle birleştirmek istiyorum. Neler yapmalıyım? Not: Anakartım: Foxconn G41 mxe-k
Arkadaşlar Dual boot ve Kali Linux'u silmek istiyorum. Ayrıca Kali Linux için böldüğüm diski C diskiyle birleştirmek istiyorum. Neler yapmalıyım? Not: Anakartım: Foxconn G41 mxe-k
Ersin Zr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2019 Mesajlar 2.630 Çözümler 11 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2021 #2 @JokzillaP7 Win+R/msconfig/Önyükleme/Linux/Sil
J JokzillaP7 Hectopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Diğer 19 Ağustos 2021 #3 Ersin Zr dedi: @JokzillaP7 Win+R/msconfig/Önyükleme/Linux/Sil Genişletmek için tıkla... Daha sonra Kali'yi bölünmüş diskten nasıl temizlerim ve o bölünmüş diski C ile nasıl birleştirebilirim?
Ersin Zr dedi: @JokzillaP7 Win+R/msconfig/Önyükleme/Linux/Sil Genişletmek için tıkla... Daha sonra Kali'yi bölünmüş diskten nasıl temizlerim ve o bölünmüş diski C ile nasıl birleştirebilirim?
qelos Kilopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 2.340 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer Gorgoroth Yaylası 19 Ağustos 2021 #4 Disk Yönetimici aç. Kali yüklü bölümü sil. C ye tıkla ve genişlet de.
Beyaz atlı playboy Centipat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 937 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2021 #5 Bu video işini görür. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu video işini görür. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
J JokzillaP7 Hectopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Diğer 19 Ağustos 2021 #6 @Beyaz atlı playboy hocam benim cihaz legacy gene de çalışır mı bu yöntem?
Beyaz atlı playboy Centipat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 937 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2021 #7 JokzillaP7 dedi: @Beyaz atlı playboy hocam benim cihaz legacy gene de çalışır mı bu yöntem? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam.
JokzillaP7 dedi: @Beyaz atlı playboy hocam benim cihaz legacy gene de çalışır mı bu yöntem? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam.