4 420645 Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2.859 Çözümler 20 16 Temmuz 2021 #1 Öncelikle selamlar hepinize Windows 10 kullanıyorum ve yanına 2. işletim sistemi Kali Linux kurmak istiyorum, bunu nasıl yapabilirim? İnternetten birkaç videoya baktım fakat içerik olarak eskiler.
Öncelikle selamlar hepinize Windows 10 kullanıyorum ve yanına 2. işletim sistemi Kali Linux kurmak istiyorum, bunu nasıl yapabilirim? İnternetten birkaç videoya baktım fakat içerik olarak eskiler.
Çözüm Web Arayüz 16 Temmuz 2021 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et ISO: kali.org
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et ISO: kali.org
Web Arayüz Picopat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 233 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2021 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et ISO: kali.org Artı 0 Eksi Çözüm
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et ISO: kali.org
Efbiay0 Hectopat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 908 Çözümler 18 16 Temmuz 2021 #3 Kali Linux ile Dual Boot yapmanızı önermem. Farklı bir dağıtım düşünebilirsiniz. Kali kullanmak istiyorsanız sanal makine ye kurabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Kali Linux ile Dual Boot yapmanızı önermem. Farklı bir dağıtım düşünebilirsiniz. Kali kullanmak istiyorsanız sanal makine ye kurabilirsiniz.
KS KS 4 420645 Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2.859 Çözümler 20 16 Temmuz 2021 #4 Efbiay0 dedi: Kali Linux ile Dual Boot yapmanızı önermem. Farklı bir dağıtım düşünebilirsiniz. Kali kullanmak istiyorsanız sanal makine ye kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Niye önermiyorsunuz? Artı 0 Eksi
Efbiay0 dedi: Kali Linux ile Dual Boot yapmanızı önermem. Farklı bir dağıtım düşünebilirsiniz. Kali kullanmak istiyorsanız sanal makine ye kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Niye önermiyorsunuz?
Web Arayüz Picopat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 233 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2021 #5 Efbiay0 dedi: Kali Linux ile Dual Boot yapmanızı önermem. Farklı bir dağıtım düşünebilirsiniz. Kali kullanmak istiyorsanız sanal makine ye kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Neden hocam zararı mı var? Öğrenmek için sordum yanlış anlamayın. Artı 0 Eksi
Efbiay0 dedi: Kali Linux ile Dual Boot yapmanızı önermem. Farklı bir dağıtım düşünebilirsiniz. Kali kullanmak istiyorsanız sanal makine ye kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Neden hocam zararı mı var? Öğrenmek için sordum yanlış anlamayın.
Efbiay0 Hectopat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 908 Çözümler 18 16 Temmuz 2021 #6 Kali sadece pentesting araçları ile donatıldığı için gerekli gereksiz bir sürü tool kurulu geliyor. Bu da sistemi hantallaştırıyor. Onun yerine farklı bir dağıtım kurup ona gereken toolları kurmak daha mantıklı. Artı 0 Eksi
Kali sadece pentesting araçları ile donatıldığı için gerekli gereksiz bir sürü tool kurulu geliyor. Bu da sistemi hantallaştırıyor. Onun yerine farklı bir dağıtım kurup ona gereken toolları kurmak daha mantıklı.
Web Arayüz Picopat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 233 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2021 #7 Linux Mint XFCE kurmanızı öneririm. Artı 0 Eksi