s3yit Decipat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 1.114 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 21 Temmuz 2020 #51 İbrahimTatlı dedi: Baba Windows'dan sıkıldım Linux indirdim de. Anlamadım? Genişletmek için tıkla... Yok dual boot yaparsam ne seçeceği falan
İbrahimTatlı dedi: Baba Windows'dan sıkıldım Linux indirdim de. Anlamadım? Genişletmek için tıkla... Yok dual boot yaparsam ne seçeceği falan
İbrahimTatlı Hectopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 790 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2020 #52 s3yit dedi: Yok Dual Boot yaparsam ne seçeceği falan . Genişletmek için tıkla... Karşına grub ekranı gelecek siyah bir ekran Ubuntu altında Windows istediğini seçsin baban.
s3yit dedi: Yok Dual Boot yaparsam ne seçeceği falan . Genişletmek için tıkla... Karşına grub ekranı gelecek siyah bir ekran Ubuntu altında Windows istediğini seçsin baban.
s3yit Decipat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 1.114 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 21 Temmuz 2020 #53 İbrahimTatlı dedi: Karşına grub ekranı gelecek siyah bir ekran Ubuntu altında Windows istediğini seçsin baban. Genişletmek için tıkla... Boyutu ne kadar ne indireceksem artık bilmiyorum. Bide USB Bellek gereklimi?
İbrahimTatlı dedi: Karşına grub ekranı gelecek siyah bir ekran Ubuntu altında Windows istediğini seçsin baban. Genişletmek için tıkla... Boyutu ne kadar ne indireceksem artık bilmiyorum. Bide USB Bellek gereklimi?
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2020 #54 s3yit dedi: Boyutu ne kadar ne indireceksem artık bilmiyorum. Bide USB Bellek gereklimi? Genişletmek için tıkla... Gerekir yada DVD.
s3yit dedi: Boyutu ne kadar ne indireceksem artık bilmiyorum. Bide USB Bellek gereklimi? Genişletmek için tıkla... Gerekir yada DVD.
İbrahimTatlı Hectopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 790 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2020 #55 s3yit dedi: boyutu ne kadar ne indireceksem artık bilmiyorum. Bir de USB bellek gerekli mi? Genişletmek için tıkla... 8 GB'lik gerekli disk olarak da ben 150 GB ayırdım sen 50 ayırabilirsin sana kalmış.
s3yit dedi: boyutu ne kadar ne indireceksem artık bilmiyorum. Bir de USB bellek gerekli mi? Genişletmek için tıkla... 8 GB'lik gerekli disk olarak da ben 150 GB ayırdım sen 50 ayırabilirsin sana kalmış.
s3yit Decipat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 1.114 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 21 Temmuz 2020 #56 Dengesiz Kokarca dedi: Gerekir yada DVD. Genişletmek için tıkla... O zaman yazdığımız herşey boşuna, kurmuyorum .
Dengesiz Kokarca dedi: Gerekir yada DVD. Genişletmek için tıkla... O zaman yazdığımız herşey boşuna, kurmuyorum .
İbrahimTatlı Hectopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 790 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2020 #57 s3yit dedi: O zaman yazdığımız her şey boşuna, kurmuyorum . Genişletmek için tıkla... Sen bilirsin bu sana kalmış bir şey biz sana her şeyi yazdık yeterince de yardımcı olduk.
s3yit dedi: O zaman yazdığımız her şey boşuna, kurmuyorum . Genişletmek için tıkla... Sen bilirsin bu sana kalmış bir şey biz sana her şeyi yazdık yeterince de yardımcı olduk.
s3yit Decipat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 1.114 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 21 Temmuz 2020 #58 İbrahimTatlı dedi: Sen bilirsin bu sana kalmış bir şey biz sana her şeyi yazdık yeterince de yardımcı olduk. Genişletmek için tıkla... USB Belleğim yok, olsaydı kuracaktım. Bu arada kusura bakmayın da sinirlendiniz mi ne oluyor .
İbrahimTatlı dedi: Sen bilirsin bu sana kalmış bir şey biz sana her şeyi yazdık yeterince de yardımcı olduk. Genişletmek için tıkla... USB Belleğim yok, olsaydı kuracaktım. Bu arada kusura bakmayın da sinirlendiniz mi ne oluyor .
Pierry Hectopat Katılım 14 Ocak 2020 Mesajlar 460 Makaleler 1 Çözümler 1 21 Temmuz 2020 #59 Yorumları okuyamadım, GNU/Linux kurduğumuz zaman ekran kartı driverlarını tekrardan kurmaya gerek var mı? @Kerem00
Yorumları okuyamadım, GNU/Linux kurduğumuz zaman ekran kartı driverlarını tekrardan kurmaya gerek var mı? @Kerem00
s3yit Decipat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 1.114 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 21 Temmuz 2020 #60 @Kerem00 Konuyla alakasız ama Unturned oynuyormusun?