E eren282 Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2023 #71 Merhaba arkadaşlar bilgi sayarım da win 11 şimdi yüklü win 7 ile multiboot kullanmak istiyorum Windows sıralaması önemli mi 11e format atma dan 7 ile kurulanır mi yoksa format atma m önce w7 sonra w11 mi kurmalıyım
Merhaba arkadaşlar bilgi sayarım da win 11 şimdi yüklü win 7 ile multiboot kullanmak istiyorum Windows sıralaması önemli mi 11e format atma dan 7 ile kurulanır mi yoksa format atma m önce w7 sonra w11 mi kurmalıyım
İLTERİSHAN Decapat Katılım 29 Ocak 2023 Mesajlar 164 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2024 #72 339606 dedi: Benim donanımım eski hem de bayağı bir sence Linux'a geçmek bana avantaj sağlar mı? Genişletmek için tıkla... Geçtin mi Linux'a bilmiyorum ama NVIDIA dahi kullanıyorsan artık sıkıntı değil NVIDIA sürücülerini kolayca indirmek çoğu dağıtımda mevcut.
339606 dedi: Benim donanımım eski hem de bayağı bir sence Linux'a geçmek bana avantaj sağlar mı? Genişletmek için tıkla... Geçtin mi Linux'a bilmiyorum ama NVIDIA dahi kullanıyorsan artık sıkıntı değil NVIDIA sürücülerini kolayca indirmek çoğu dağıtımda mevcut.