Dual boot önerisi

Bu attığınız fotoğraftaki masaüstü çok güzel görünüyor bir de bunu kurduğum zaman pilde kullanımda sıkıntı yaşamam değil mi?

Hocam hangisinde karar kıldınız hyde'mi(başlangıç için tavsiye etmem) yoksa macOS temalı GNOME'mu? Ayrıca kurmak için Ubuntu download yazın kendi sitesinden indirin.

Hocam şöyle hyde daha iyi gibi geldi ama başlangıç için neden tavsiye etmezsiniz.

Anladım çok teşekkür ederim tlp UI için az bir bilgi verseniz ne işe yarar bilmiyorum.

Anladım çok teşekkür ederim tlp UI için az bir bilgi verseniz ne işe yarar bilmiyorum.

Hocam kısaca laptop pilini optimize ediyorsunuz bende laptop olmadığından bilmem ama etiketlediğim hocalarım size cevap verecektir.

Hocam şöyle hyde daha iyi gibi geldi ama başlangıç için neden tavsiye etmezsiniz.

Yani özelleştirmesi tamamen kod ve terminalde ayrıca Arch da olduğundan hata ile karşılaşırsanız temel şeyleri bilmeniz lazım.

Her ne kadar yapay zeka sayesinde hemen hemen tüm sorunlara çözüm bulunsada 0 bilgi ile Arch+Hyprland+hyde önermem.

Düz Ubuntu kurduktan sonra kod dışında özelleştiremiyor muyuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…