Dual Boot olan Kali Linux ve Windows 10'da GRUB açılmıyor

HKVInsomnia

Yoctopat
Daha fazla  
Bugün bilgisayardaki her şeyi silip yerine Kali Linux son sürüm kurdum. Ardından yanına Windows 10 Pro kurdum. Hem SSD hem de HDD var bilgisayarda. İki işletim sistemini de SSD'ye kurdum. Sistemim UEFI. BIOS'a girip boot kısmından Kali ve Windows olarak öncelik atayıp işletim sistemleri arasında geçiş sağlayabiliyorum lakin GRUB kurabilirsem çok daha iyi olur. Ekrana gelsin tıklayıp geçiş sağlayayım istiyorum kısaca her seferinde BIOS'a girmektense. Şimdiden teşekkürler.
Not: SSD Toshiba yazan ve 480 GB sanırım ve HDD olan 1 TB.
Fdisk -l sonucu böyle:

Sorunu çözdüm çözüm yolu ise şöyle : Bilgisayarda ki tüm herşeyi kaldırdım.Daha sonra diski mbr'a çevirdim.önce windows kurdum sonra kali kurdum.windowsu kurunca 3 e bölüyo diski, kali kurunca swap ve root kısmı yani 2ye bölmek gerekiyor.ama mbr 4 disk bölünmesinden fazlasını kaldırmıyor.Bende 16gb ram olduğu için swap koymadım.böyle çözdüm yani.Lakin siz belki windows kurtarma kısmını silip swapta ekleyebilirsiniz belki, bilmiyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…