Dual Boot olmadan Windows 10 nasıl kurulur?

saycrit

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar PC başka bir kişinin. Ben de genelde kullanıyorum fakat şahsın özel bilgileri var. Bu yüzden kendime bir hard disk aldım. Bağladım flash bellekten biçimlendirip Windows 10 kurdum ve PC'de yüklü olan Windows 11'le otomatik Dual boot oldu. Windows 11 sisteme girip msconfig/önyükleme Dual boot bölümünden Windows 10'u sildim şimdi Windows 10'dan başlatacağım. Tekrar Dual boot olur mu? Yani bir nevi Hasleo Win to USB programı gibi USB'den Windows kullanma ama başka disklere bulaşmadan.

Bunun yerine bilgisayara ikinci bir kullanıcı oluşturabilirsiniz.

Bunun yerine bilgisayara ikinci bir kullanıcı oluşturabilirsiniz.

Onun diskinde az alan var.

Windows 10'dan MSConfig'de önyükleme kısmında Windows 11'i kaldırdım ve şimdi Windows 11 olan disk açılmıyor, tek istediğim Dual bootu kaldırmaktı, Windows 11 babamın Windows 10 benim ben ondan gizli kullanıyorum, onun bilgisayarını ve benim başka bir diskten Windows 10 kurup onun bilgisayarında oyun oynadığımı duyarsa çok kötü olur benim için, biraz ağzım burnuma geldi düzgün anlatamadım. Yani demek istediğim Windows 11 olan disk açılmıyor, boot menüden Windows 11 olan diski yani M.2 SSD'yi seçtiğimde Windows 10 yani benim hard disk açılıyor. Hard diski söktüm ve 1. boot seçeneğini SSD yaptım, srttrail.txt gibi bir hata verdi. Tabii ondan önce de bir hata vermişti onarma yapmayı denediğimde srttrail.txt hatasını aldım ve kurtarma kısmında Windows 10 yazıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…