L LastEmperor Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 785 Makaleler 2 Çözümler 6 3 Eylül 2022 #1 RAM 16 SSD veya HDD modeli Samsung mzaLQ512HALU-000l2 SSD. Ekran kartı GTX 1650 Ti (desteklenmiyor) İşlemci Ryzen 7 4800h Oncesinde forumda sormustum ve donanim hizlandirmasi olmadan calisir ve GTX 1650 Ti tanitamazsin demislerdi. Bunu nasıl yapabilirim? Gordugume gore dualboot yapamiyormusuz fakat emin olamadim. Eger ki dualboot yapamiyorsak VMware'a nasıl kurabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Eylül 2022
Oncesinde forumda sormustum ve donanim hizlandirmasi olmadan calisir ve GTX 1650 Ti tanitamazsin demislerdi. Bunu nasıl yapabilirim? Gordugume gore dualboot yapamiyormusuz fakat emin olamadim. Eger ki dualboot yapamiyorsak VMware'a nasıl kurabilirim?
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.892 Makaleler 5 Çözümler 155 3 Eylül 2022 #2 Kurulum yapabileceğiniz bile kesin değil, imajin içindeki EFI'den masaüstü Ryzen için olan configleri deneyebilirsiniz. Onun dışında deneyecek pek bir şey yok gibi.
Kurulum yapabileceğiniz bile kesin değil, imajin içindeki EFI'den masaüstü Ryzen için olan configleri deneyebilirsiniz. Onun dışında deneyecek pek bir şey yok gibi.